Scoti
Çalışkan
Merhaba, geçtiğimiz hafta Hepsiburada'dan aşağıda linkini bıraktığım ASUS'un TUF gaming VG249QM5a modelini satın aldım. “hepsijet ile bir günde kapında” yazıyordu, ilgimi çok çekmişti açıkçası. Bariz bir monitör eksikliğim vardı ve gerçekten de dendiği gibi siparişim sabahına kapıma geldi. Mutlu mutlu ben kurulum yaptım, tabii kutuyu açarken vs. video kaydı aldım, az çok o konulara hakimdim. Neyse, ölü piksel testi yapayım dedim; bir de ne göreyim, ekranın sol üstünde birden fazla ölü piksel var. Panelin içine kıl gibi bir şey kaçmış; artık ne olduğunu bilmediğim, ölü pikselin kıl hali gibi uzun bir çizgi ve nokta vs. var. Ben direkt Hepsiburada'ya değişim talebi oluşturdum. Üründe ölü piksel olduğunu ve değişim talebi istediğimi fotoğraflarıyla birlikte attım. Ayrıca yeni ürünün mümkünse test edilip yollanması için ricada bulundum. HepsiJet sabahına yine adresime geldi, ürünü aldı. Ben açarken hiçbir şeye zarar vermemiştim, aynı teslim aldığım gibi paketleyip verdim ve 2-3 gün sonra talebim onaylandı. Kargonun geri gitmesi resmi iş günleri vs. derken bu süreç yaklaşık 1 hafta sürdü. Değiştirdikleri ürünü HepsiJet'e tekrar verdiler ve tekrar sabah öğleden önce kapıma geldi. Gerçekten çok hızlı bir kargo ağı kurmuşlar; fakat ürün yine kusurlu geldi. Açarken yine video kaydı aldım. Bu sefer kurulum yapmadan direkt ekranı ölü piksel testine soktum. Bu sefer sadece bir tane nokta şeklinde çıktı. Ancak pes ettim; ne iade ne kargo, uğraşmak istemediğim için pes ettim ki zaten muhtemelen 3. kez değişim ya da iade kabul etmeyeceklerdir. Mecburen kullanıyorum şu an. Ben yandım, siz yanmayın. Eğer gidip görerek alma imkanınız yoksa online olarak Hepsiburada'dan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum. Arızalı ürünleri millete itelemeye çalışıyorlar. Test istediğim halde dalga geçer gibi diğer bozuk ürünü yollamışlar. Ölü pikselli ürünü geri verip 1 hafta bekleyip tekrar ölü pikselli ürün aldım. 1 haftanın bedeli -1 piksel oldu, 1 hafta daha bekleseydim belki yaşayan piksellerim olacaktı!
Son düzenleyen: Moderatör: