anilx

Yetkin
Arkadaşlar İncehesap'tan 13 gün önce aldığım M.27UP monitörde 4 adet ölü piksel çıktı. Ben de destek kaydı oluşturup monitörü gönderdim.
Acaba süreç kaç gün sürer? Samsun'da ikamet etmekteyim, bir de forumlara falan baktım hiçbir şekilde tamir etmeyip geri yolluyorlarmış falan diyorlar.

Ekran Resmi 2026-02-14 17.51.00.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
1 tane olsa belki mırın kırın ederler ama 4 tane için direkt değişim yapmaları kusura bakmasınlar. Eğer yapmazlarsa tüketici hakem heyetine gidersiniz.

1 tane olsa belki mırın kırın ederler ama 4 tane için direkt değişim yapmaları kusura bakmasınlar. Eğer yapmazlarsa tüketici hakem heyetine gidersiniz.

Tamir falan işine gireceklerse direkt iade etsinler, ben içi açılmış tamir edilmiş cihazı sonra bir daha satamam benim suçum değilki ölü pixeller neden tamir edip içini deşicekler? Gider başka satıcıdan alırım 4 yıldır sırf monitör almak için kullandığım siteye bir daha adımımı atmam.

Tamir falan işine gireceklerse direkt iade etsinler, ben içi açılmış tamir edilmiş cihazı sonra bir daha satamam benim suçum değilki ölü pixeller neden tamir edip içini deşicekler? Gider başka satıcıdan alırım 4 yıldır sırf monitör almak için kullandığım siteye bir daha adımımı atmam.

Hocam daha net bir sonuç yok. Ama 14 gün içinde sebepsiz cayma hakkınız olduğundan değiştirirler diye umut ediyorum. İncehesap'ta iyi yerdir yani yüzüstü bırakmazlar sizi.

Tamir söz konusu değil, seçiminize göre ya yenisini gönderecekler ya da para iadesi yapacaklar. Değişim ya da para iadesi yapmazlarsa Tüketici Hakem Heyetine başvurun. 1 Adet ölü piksel can yakmaz ama 4 tanesi çok fazla.

@Leviodas, @D4C,
Arkadaşlar maalesef servis 2 adet ölü pilsel saptamış. Fotoğraflarda açıkca 3 hatta 4 adet olmasına rağmen. Bilerek mi böyle yapıyorlar anlamış değilim.

IMG_6174.webp