anilx

Yetkin
Herkese merhaba.

n11.com'dan satın almış olduğum M27UP monitörümün sağ üst kısmında bir ölü piksel çıktı. 14 günlük cayma hakkı süresi içerisindeyim ve iade kodu oluşturdum. Ancak ürünü kurup test etmek için açtığımda içindeki kablo poşetlerini falan mecburen yırttım (eritilmiş pres poşet oldukları için yırtmadan açılmıyorlardı).

Ürünün kutu içeriği tamamen eksiksiz; kırık, darbe veya çizik gibi hiçbir fiziksel hasarı yok. Bana nasıl geldiyse kutusuna o şekilde düzgünce yerleştirip göndereceğim.

Fakat aklıma takılan bir soru var: Satıcı "kutu bantları kesilmiş, iç poşetleri yırtılmış veya açılmış" bahanesiyle bu iadeyi reddedebilir mi? Daha önce benzer bir durum yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sanırım satıcınız "incehesap" o yüzden pek bir sorun olacağını sanmıyorum. Bahsettiğiniz poşetler onlar için devede kulak kalıyor, önemli olan kutu bütünlüğü ve tüm parçaları eksiksiz olarak koymanız.

Mesafeli satış gereği ürünü mecburen test etmek zorundasınız, incehesap sattığı gamepower ürünlerde sorunsuz değişim veya iade sağlıyordu yani işin içinde olan bir kurum. Sorun çıkacağını sanmam.

İnternet alışverişi ise sorun olmaması lazım. İyi ki İtopya değil :)

Yok aynı monitörü 10 gün önce aldım ölü piksel tekrar çıktı RMA servis reddetti bende THH'ye başvurdum şikayet var falan derken en sonunda adamlar tamam iade alalım dediler sıkıştırınca. Parayı geri aldım gene sipariş ettim gene ölü piksel çıktı hahaha.

İncehesap bir İtopya kadar olmasa da yine sıkıntı bir satıcı. Fakat sorunuza gelecek olursak reddedemez.

1 adet ölü piksel var onu yazmadım garanti değişime yollarlar diye bana nasıl geldiyse 5 gün önce öyle geri alsınlar.

Hocam sanırım satıcınız "İncehesap" o yüzden pek bir sorun olacağını sanmıyorum. Bahsettiğiniz poşetler onlar için devede kulak kalıyor, önemli olan kutu bütünlüğü ve tüm parçaları eksiksiz olarak koymanız.

Mesafeli satış gereği ürünü mecburen test etmek zorundasınız, İncehesap sattığı Gamepower ürünlerde sorunsuz değişim veya iade sağlıyordu yani işin içinde olan bir kurum. Sorun çıkacağını sanmam.

Eksiksiz zaten ölü piksel var, bunu ben değişim diye yollarsam %1000000000000000 ürün prosedürleri karşılamıyor en az 90 tane ölü piksel olması gerek diye servisten red şekilde gelecek ve pislik içinde birkaç kablosu da eksik olacak. Allah'tan iade süresi içinde.

İnternet alışverişi ise sorun olmaması lazım. İyi ki İtopya değil :)

İtopya'yı bırak artık 3 büyükten harici 3. parti sitelerden bir şey almayacağım N11, Trendyol, Hepsiburada. Kendi sitelerinden aldığın zaman kendi çöplüklerinde kendi kuralları oluyor hahahaha :rofl: :rofl: ama trendyollara falan söz geçirtemezler.

@31975, @Philologically, @xsharke,

Arkadaşlar İncehesap N11'den aldığım ürünün iadesini kabul etti. Tekrar aynı ürünü almak istiyorum fakat N11'de stok tükenmiş ve bütün sitelerde 20 30k gibi absürt fiyatlara satılıyor incehesap.com hariç, incehesap.com'dan alırsam sıkıntı çıkarırlar mı? Arayıp sorunca eğer açarsan 2. ele düşüyor o yüzden 14 gün cayma kapsamını karşılamıyor falan dediler. Farklı monitörlere mi yönelsem? Bu monitörü 2. alışım ve 2 kez ölü piksel çıktı.

Son düzenleme:
Yok aynı monitörü 10 gün önce aldım ölü piksel tekrar çıktı RMA servis reddetti bende THH'ye başvurdum şikayet var falan derken en sonunda adamlar tamam iade alalım dediler sıkıştırınca. Parayı geri aldım gene sipariş ettim gene ölü piksel çıktı hahaha.

1 adet ölü piksel var onu yazmadım garanti değişime yollarlar diye bana nasıl geldiyse 5 gün önce öyle geri alsınlar.

Eksiksiz zaten ölü piksel var, bunu ben değişim diye yollarsam %1000000000000000 ürün prosedürleri karşılamıyor en az 90 tane ölü piksel olması gerek diye servisten red şekilde gelecek ve pislik içinde birkaç kablosu da eksik olacak. Allah'tan iade süresi içinde.

İtopya'yı bırak artık 3 büyükten harici 3. parti sitelerden bir şey almayacağım N11, Trendyol, Hepsiburada. Kendi sitelerinden aldığın zaman kendi çöplüklerinde kendi kuralları oluyor hahahaha :rofl: :rofl: ama trendyollara falan söz geçirtemezler.

@31975, @Philologically, @xsharke,

Arkadaşlar İncehesap N11'den aldığım ürünün iadesini kabul etti. Tekrar aynı ürünü almak istiyorum fakat N11'de stok tükenmiş ve bütün sitelerde 20 30k gibi absürt fiyatlara satılıyor incehesap.com hariç, incehesap.com'dan alırsam sıkıntı çıkarırlar mı? Arayıp sorunca eğer açarsan 2. ele düşüyor o yüzden 14 gün cayma kapsamını karşılamıyor falan dediler. Farklı monitörlere mi yönelsem? Bu monitörü 2. alışım ve 2 kez ölü piksel çıktı.

Sorarsan öyle cevaplarlar tabii, ölü piksel çıkarsa almak zorundalar kusurlu ürün çünkü. Ancak 1 tane vs. çıkarsa bence hiç uğraşmayın. İncehesap'a iyi satıcı diyemeyiz ancak tek orada varsa yapacak bir şey yok oradan alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@anilx sen hakkını bildikten sonra hiçbir şey yapamazlar. Ancak ikinci alışta da bu durum olduysa bence üçte de olur. Muhtemelen TR'ye dağıtılan partide kronik sorun vardır.

AOC düşünmez misiniz?

@anilx sen hakkını bildikten sonra hiçbir şey yapamazlar. Ancak ikinci alışta da bu durum olduysa bence üçte de olur. Muhtemelen TR'ye dağıtılan partide kronik sorun vardır.

AOC düşünmez misiniz?

Evet bir tane AOC var aynı özelliklerde fakat 10 milyon renk genişliği var bunda ise 1 milyar. Sıkıntı yok hocam THH'ye giderim ama YKS'ye gireceğim sonuçta PC lazım. N11 Hepsiburada gibi satıcılarda iadeyi zorlan alıyorlar ama kendi çöplüklerinde kendi kuralları geçerli sonuçta, res çekebilirler.

Sorarsan öyle cevaplarlar tabii, ölü piksel çıkarsa almak zorundalar kusurlu ürün çünkü. Ancak 1 tane vs. çıkarsa bence hiç uğraşmayın. İncehesap'a iyi satıcı diyemeyiz ancak tek orada varsa yapacak bir şey yok oradan alın.

Gigabyte servisinde en az 5 adet ölü piksel olması gerekiyor diye servis raporu geldi. Bende THH'ye başvurdum, fakat sonra zorla iadeyi aldılar. Şimdi tekrar çıkarsa direkt iade yapacağım ama kendi sitelerinde zorlayabilirler.