Bilge Kağan
Çalışkan
Verdiğim bağlantıdaki Galaxy A57 alınır mı? Fiyatı iyi mi? Satıcı güvenilir mi?
A101'de daha ucuz.Verdiğim bağlantıdaki Galaxy A57 alınır mı? Fiyatı iyi mi? Satıcı güvenilir mi?
Alınabilir, ancak A101'de daha ucuz şuan da.Verdiğim bağlantıdaki Galaxy A57 alınır mı? Fiyatı iyi mi? Satıcı güvenilir mi?
Donanımsız dediğin cihaz S21 Ultra ile aynı güce sahipA serisi Samsung önermem. Honor 600 alın, aynı paraya. Samsung batırdı artık telefonları. Donanımsız telefonlara kaç para istiyorlar.
Kaç tane Honor cihaz deneyimlediniz? Nasıl "rezil marka" olarak itham ediyorsunuz? Ben de A55 vardı, leş gibi telefondu. A serisi Samsung alınmaz. Rakipleri çok çok ondan daha iyi pil, şarj, kamera donanımı sunuyor. Bu forumdaki Samsung fanboyluğu inanılmaz.Donanımsız dediğin cihaz S21 Ultra ile aynı güce sahip
Adamlar önceki modele göre cihazı 6.9mm'ye inceltti üstelik pil kapasitesi sabit kaldı. Hatta vapor chamber %15 büyüdü. GPU ve CPU gücü önceki modele göre %15 artarken NPU gücü ise %42 devasa oranla arttı. Cihaz artık çok daha net fotoğraf ve videolar çekiyor ve daha hızlı netleme yapıyor. Çerçeveler S24 FE'den daha ince, S25 FE ile aynı çerçeve kalınlığına sahip.
Honor 600 öneriyorsun da Galaxy A26 seviyesindeki cihazı A57 ile karşılaştıramazsın dostum. Kağıt üzerinde iyi duruyor olabilir ama Honor kadar rezil marka yoktur bu camiada.
Aynen kanka sen Honor'dan devam et.Kaç tane Honor cihaz deneyimlediniz? Nasıl "rezil marka" olarak itham ediyorsunuz? Ben de A55 vardı, leş gibi telefondu. A serisi Samsung alınmaz. Rakipleri çok çok ondan daha iyi pil, şarj, kamera donanımı sunuyor. Bu forumdaki Samsung fanboyluğu inanılmaz.
Daha iyi kamera sunan cihaz ya işlemciden ya da pilden kaybediyor. İşlemcisi daha iyi olan POCO X8 Pro kamera olarak A57'den çok geride mesela. Samsung bu fiyata her şeye eşit değer verirken Çinli üreticiler tek bir alana odaklanıp diğer özelliklerden kısıyorlar.A serisi Samsung alınmaz. Rakipleri çok çok ondan daha iyi pil, şarj, kamera donanımı sunuyor. Bu forumdaki Samsung fanboyluğu inanılmaz.
Aynen kesin öyledir. Samsung fanboyluğu sen yapıyorsun şu anAynen kanka sen Honor'dan devam et.
Galaxy A57 kullanıyorum gayet de mükemmel Honor 400 ve Honor 600 aldım detaylı inceleme fırsatı buldum A57'deki kalite hissiyatını asla vermiyor.
Hatta son güncellemede hava durumunda reklam göstermeye başlamışlardı, adOS kullanmaya devam edebilirsin iyi reklam izlemeler
HONOR fanboyluğu da inanılır gibi değil valla verimlilik açısından Samsung'un çoook gerisinde. Siz replika cihaz kullanmaya devam edin.