Aynen kesin öyledir. Samsung fanboyluğu sen yapıyorsun şu an😄 Replika cihaz diyerek de nefretini saçarak ne olduğunu belli ediyorsun. Kullandığın telefonu kötülemek istemiyorsun, yedirememeni anlıyorum.
Replika cihaz kardeşim al bak bakayım orijinal mi? Ya savunduğunuz cihazı bile bilmiyorsunuz ya.

1789536561152.webp

Kullandığın telefonu kötülemek istemiyorsun, yedirememeni anlıyorum.
Herhangi bir şeyi savunduğumuz zaman yedirememek mi oluyor kardeşim benim? Honor iyi olsa zaten alırdım A57 daha iyi ki onu aldım neyin yedirememesi allah aşkına üstteki fotoğrafa baksan anlarsın zaten replika cihaz kullanmaya devam mı 😆

Replika cihaz kardeşim al bak bakayım orijinal mi? Ya savunduğunuz cihazı bile bilmiyorsunuz ya.

Eki Görüntüle 280549
Evet, görünüm konusunda haklısın, ona bir şey demiyorum. Çin pazarına, normal global pazara bu şekilde çıkarttılar. Gerçi Samsung'ta bu sene replika turuncu çıkartıyormuş. Ben hiçbir firmaya yalakalık etmem. Honor'da Magic 7 Pro'da rezil rüsva etti milleti mesela. İki firma da babamızın firması değil ama yine de A serisi Samsung yerine alternatif cihazlar alırım. 7 senelik sensörlerini müşterisine kakalayarak amiral gemisi bile üretemiyor Samsung. A55 aldım 2024 yılında sonra babaya verdim o bile memnun değil çok şikayetçi.

Evet, görünüm konusunda haklısın, ona bir şey demiyorum. Çin pazarına, normal global pazara bu şekilde çıkarttılar. Gerçi Samsung'ta bu sene replika turuncu çıkartıyormuş. Ben hiçbir firmaya yalakalık etmem. Honor'da Magic 7 Pro'da rezil rüsva etti milleti mesela. İki firma da babamızın firması değil ama yine de A serisi Samsung yerine alternatif cihazlar alırım. 7 senelik sensörlerini müşterisine kakalayarak amiral gemisi bile üretemiyor Samsung.
7 senelık sensörle rekiplerinden daha iyi performans sunması da cabası. Videoda fark atıyor Samsung.

Ados diyorsun Samsung aldığın zaman bir sürü bloatware uygulamayla geliyor biliyosundur umarım.
AX7 serisi ile bloatware içerikleri kalktı bende cihaz tertemiz geldi. Eski cihazlarda geliyordu artık gelmiyor. Geliyorsa da A1X veya A2X serilerinde geliyordur, A5X serisinde artık bloatware gelmiyor.

7 senelık sensörle rekiplerinden daha iyi performans sunması da cabası. Videoda fark atıyor Samsung.
Video da fark mı atıyor? 15 Pro'mu satıp S24 Ultra almıştım, hiç öyle bir fark attığı yok maalesef ki. Rakiplerine göre beyaz grenli, üstüne tül perde çekilmiş gibi bir video performansı sunuyor. TikTok'ta Renas Akbaş var, Ultra serisi Samsung kullanıyor, video kalitesi berbat ötesi, grenli. Sırf bu yüzden nefret ede ede sattım cihazı. Pili de berbattı. OneUI 7'yi bile zarzor verdiler sırf yeni telefon satmak için S25 Serisini OneUI 7 ile sattılar.

Video da fark mı atıyor? 15 Pro'mu satıp S24 Ultra almıştım, hiç öyle bir fark attığı yok maalesef ki. Rakiplerine göre beyaz grenli, üstüne tül perde çekilmiş gibi bir video performansı sunuyor. TikTok'ta Renas Akbaş var, Ultra serisi Samsung kullanıyor, video kalitesi berbat ötesi, grenli. Sırf bu yüzden nefret ede ede sattım cihazı. Pili de berbattı. OneUI 7'yi bile zarzor verdiler sırf yeni telefon satmak için S25 Serisini OneUI 7 ile sattılar.
Ya Çinli üreticiler hakkında konuşuyorum Apple'ı ortaya katıyorsun.

HONOR önerdiğin için sana tepki gösterdim Apple ne alaka ya vallahi pes.

Ya Çinli üreticiler hakkında konuşuyorum Apple'ı ortaya katıyorsun.

HONOR önerdiğin için sana tepki gösterdim Apple ne alaka ya vallahi pes.
Yazıyı düzgün olduğuna emin misin? 7 senelik sensörlerle işlemci değiştirip pişirip pişirip yeni diye satıyor, Samsung diyorum. Kalite de berbat, rakipleriyle alakası yok diyorum.

Yazıyı düzgün olduğuna emin misin? 7 senelik sensörlerle işlemci değiştirip pişirip pişirip yeni diye satıyor, Samsung diyorum. Kalite de berbat, rakipleriyle alakası yok diyorum.
HONOR'dan daha iyi olduğu gerçegʻini değiştirmiyor. Biz Honor hakkında konuşuyoruz ve benim rakip olarak bahsettiğim marka tüm Çinli üreticiler.

HONOR'dan daha iyi olduğu gerçegʻini değiştirmiyor. Biz Honor hakkında konuşuyoruz ve benim rakip olarak bahsettiğim marka tüm Çinli üreticiler.
Oho. İyice sapıttın gerçekten. Fanboyluğu arşa çıkarttın. İnandığına inanmaya devam edebilirsin. İnsanlara yardımcı oluyorum, bilgilendiriyorum; baltalamazsan sevinirim. Samsung ile mutluluklar.

Oho. İyice sapıttın gerçekten. Fanboyluğu arşa çıkarttın. İnandığına inanmaya devam edebilirsin. İnsanlara yardımcı oluyorum, bilgilendiriyorum; baltalamazsan sevinirim. Samsung ile mutluluklar.
Kardeşim konu sahibine Honor 600 öneriyorsun burada da 15 Pro diyorsun ya 15 Pro ne alaka ben burada Samsung'un rakip Çinli üreticilerden daha iyi olduğunu savunuyorum burada.

Kardeşim konu sahibine Honor 600 öneriyorsun burada da 15 Pro diyorsun ya 15 Pro ne alaka ben burada Samsung'un rakip Çinli üreticilerden daha iyi olduğunu savunuyorum burada.

Plastik çerçeveli telefonu övmeye devam et, fanboy kim belli.
Bilader, Samsung'un 7 senelik sensörü en iyisi dedin, en iyi video çekiyor dedin. Ben de 15 Pro ile S24 Ultra'yı karşılaştırarak bir cevap verdim. Kullandığın markaya bu kadar tapmak komik. Daha fazla yanıt vermeyeceğim, konuyu kendin çarpıtıyorsun. Almışsın a57 kullan işte. Sağa sola nefret saçarak salça olma.