Bilader, Samsung'un 7 senelik sensörü en iyisi dedin, en iyi video çekiyor dedin. Ben de 15 Pro ile S24 Ultra'yı karşılaştırarak bir cevap verdim. Kullandığın markaya bu kadar tapmak komik. Daha fazla yanıt vermeyeceğim, konuyu kendin çarpıtıyorsun. Almışsın a57 kullan işte. Sağa sola nefret saçarak salça olma.
Kanka bak ben Samsung'un Çinlilere göre daha iyi olduğunu savunuyorum, ağzımdan Apple lafı çıkmadı. Konu sahibinin bıtçesi 70 bin liraymış gibi konuşman daha da komik. Ben 30 bin tl bandında en iyisi Samsung diyorum ki amiral gemisi segmentte Çinlilere göre yine daha iyi. Sen Apple diyorsun konu sahibi Apple almayacak.

Sağa sola nefret saçarak salça olma
HONOR kötü dediğin için salça mı oluyorum peki hocam?

Kanka bak ben Samsung'un Çinlilere göre daha iyi olduğunu savunuyorum, ağzımdan Apple lafı çıkmadı. Konu sahibinin bıtçesi 70 bin liraymış gibi konuşman daha da komik. Ben 30 bin tl bandında en iyisi Samsung diyorum ki amiral gemisi segmentte Çinlilere göre yine daha iyi. Sen Apple diyorsun konu sahibi Apple almayacak.

HONOR kötü dediğin için salça mı oluyorum peki hocam?
Kesinlike Samsung amiral gemisinde daha iyidir kardeşim. İnandığını inammaya devam et🤣🤣

Kesinlike Samsung amiral gemisinde daha iyidir kardeşim. İnandığını inammaya devam et🤣🤣
Hmm, başkasının fikirlerini dikkate almayan, sadece kendi fikrini başkalarına dayatan ve nesnel bir yargı sunmayan birisi ile konuşuyorum sanırım. Çinliler daha iyi diyorsun ancak pratikte her türlü aynı fiyat bandında Samsung'un gerisindeler. Forumdaki neredeyse herkes bilir ki Çinli üreticilerin Samsung karşısında şansları yoktur.

Peki plastik arka kapaklı bir cihaz önerirken cidden daha iyi olduğunu düşündün mü hocam? Ciddi soruyorum bu arada çünkü kendi fikrini devamlı dayatıp farklı fikirlere açık değilsin.

@Violett @Simon sizce Honor 600 mü yoksa A57 mi alınmalı? Siz bu işi inceliğine kadar bilenlerdensiniz daha doğru bir karar vereceğinizi düşünüyorum.

Hmm, başkasının fikirlerini dikkate almayan, sadece kendi fikrini başkalarına dayatan ve nesnel bir yargı sunmayan birisi ile konuşuyorum sanırım. Çinliler daha iyi diyorsun ancak pratikte her türlü aynı fiyat bandında Samsung'un gerisindeler. Forumdaki neredeyse herkes bilir ki Çinli üreticilerin Samsung karşısında şansları yoktur.

Peki plastik arka kapaklı bir cihaz önerirken cidden daha iyi olduğunu düşündün mü hocam? Ciddi soruyorum bu arada çünkü kendi fikrini devamlı dayatıp farklı fikirlere açık değilsin.
Hayretle, güle güle okuyorum yazılarını😄 Bilmemek arşa çıkmış.

Hayretle, güle güle okuyorum yazılarını😄 Bilmemek arşa çıkmış.
Hocam bana bilmediğimi söylüyorsun ancak neden Çinli markaları tercih ettiğini söylemiyorsun.

Evet adamlar büyük batarya paketleri kullanıyor ancak verimlilik olarak Apple ve Samsung'a yine yetişemiyorlar ve güç tüketimleri yüksek. İşletim sistemleri stabil değil. Ayrıca sistem içine reklamlar yerleştirmeleri de büyük dezavantaj.

Hocam bana bilmediğimi söylüyorsun ancak neden Çinli markaları tercih ettiğini söylemiyorsun.

Evet adamlar büyük batarya paketleri kullanıyor ancak verimlilik olarak Apple ve Samsung'a yine yetişemiyorlar ve güç tüketimleri yüksek. İşletim sistemleri stabil değil. Ayrıca sistem içine reklamlar yerleştirmeleri de büyük dezavantaj.

Dostum, benim bu konuda çok önyargılısın. Kullanmamana ve sağdan soldan duyduğun şeylere göre yargılaman hiç iyi değil. Verimlilik konusunda Xiaomi dediğin gibi. Keza ki bunu her yerde söylüyorum, çok eleştiriyorum. Xiaomi 15 kullandım, amiral gemisi olarak yazılımda optimize olmadığı için ne üstündeki batarya doğru düzgün değer verebiliyor ne de doğru düzgün bir stabilite var. Bu konuda doğru söylüyorsun. Ama diğer Çinli rakiplerde hiçbir şekilde böyle bir sıkıntı yaşamadım; çevremde de yüzlerce kullanan var, Facebook gruplarında oradaki arkadaşlarım, yakın çevremdeki arkadaşlarım. Vivo X300 kullanıyorum, bugüne kadar en verimli bataryalı cihazı olabilir. Yani verimlilik olarak hiçbir marka eline su dökemez. O yüzden burada insan gibi sohbet ediyoruz; hiçbir marka babamızın firması değil sonuçta. Samsung gerçekten rakiplerine göre çok geride kaldı. Verimlilik olarak da çok geride. Keza ki onu eleştiren teknoloji editörlerine cihaz dahi göndermiyorlar. Samsung benim de sevdiğim bir markaydı; S6 olsun, S7 olsun, S9 olsun bunlar hep kullandım zamanında. Öyle olsa onları kullanmazdım, değil mi? Ama artık rakiplerine karşı gerçekten çok güç kaybetti. Hayır, isteseler yaparlar mı? Yaparlar ama nasıl olsa kitleler bunu umursamadığı için adamlar önemsemiyor. Marka ismi satıyor. Ona bakarsan, Vivo, Honor'un diğer markaların kullandığı sensörlerde de Samsung'un sensörleri var; Samsung'un ekranını kullanıyorlar. Ben Samsung'a kötü demiyorum, Samsung kendini iyileştirmiyor diyorum; iyileştirmek için elinden geleni yapmıyor. Beğendim zoruma gidiyor Samsung'un en iyi sensörlerini kendi telefonlarına kullanmaması. Keza karbon silikon pillere bile hala daha geçmediler. Apple bile pil konusunda şu an onlardan daha iyi olma yolunda. Yarın Samsung güzel bir cihaz yapsın onu da alırız yani hani burada herhangi bir şey yok Ben bir tüketiciyim Bana en iyi firma Hangi şeyi sunarsa ben ona yönelirim.

Facebook'un varsa Telefon Tutkunları grubuna gelmeni tavsiye ediyorum bu önyargılarını kırarsın muhtemelen. Kötü bir insana benzemiyorsun sohbet ediyoruz şurada.