Alınabilir. Ben Hepsiburada üzerinden almıştım. Tabii benim satıcım Hepsiburada'nın kendisiydi. Sıkıntı yaşamadım ama kutudan adaptör çıkmıyor. Onu ek olarak alırsınız.

Son düzenleme:
A serisi Samsung önermem. Honor 600 alın, aynı paraya. Samsung batırdı artık telefonları. Donanımsız telefonlara kaç para istiyorlar.
Donanımsız dediğin cihaz S21 Ultra ile aynı güce sahip :D

Adamlar önceki modele göre cihazı 6.9mm'ye inceltti üstelik pil kapasitesi sabit kaldı. Hatta vapor chamber %15 büyüdü. GPU ve CPU gücü önceki modele göre %15 artarken NPU gücü ise %42 devasa oranla arttı. Cihaz artık çok daha net fotoğraf ve videolar çekiyor ve daha hızlı netleme yapıyor. Çerçeveler S24 FE'den daha ince, S25 FE ile aynı çerçeve kalınlığına sahip.

Honor 600 öneriyorsun da Galaxy A26 seviyesindeki cihazı A57 ile karşılaştıramazsın dostum. Kağıt üzerinde iyi duruyor olabilir ama Honor kadar rezil marka yoktur bu camiada.

Donanımsız dediğin cihaz S21 Ultra ile aynı güce sahip :D

Adamlar önceki modele göre cihazı 6.9mm'ye inceltti üstelik pil kapasitesi sabit kaldı. Hatta vapor chamber %15 büyüdü. GPU ve CPU gücü önceki modele göre %15 artarken NPU gücü ise %42 devasa oranla arttı. Cihaz artık çok daha net fotoğraf ve videolar çekiyor ve daha hızlı netleme yapıyor. Çerçeveler S24 FE'den daha ince, S25 FE ile aynı çerçeve kalınlığına sahip.

Honor 600 öneriyorsun da Galaxy A26 seviyesindeki cihazı A57 ile karşılaştıramazsın dostum. Kağıt üzerinde iyi duruyor olabilir ama Honor kadar rezil marka yoktur bu camiada.
Kaç tane Honor cihaz deneyimlediniz? Nasıl "rezil marka" olarak itham ediyorsunuz? Ben de A55 vardı, leş gibi telefondu. A serisi Samsung alınmaz. Rakipleri çok çok ondan daha iyi pil, şarj, kamera donanımı sunuyor. Bu forumdaki Samsung fanboyluğu inanılmaz.

Dostum, benim bu konuda çok önyargılısın. Kullanmamana ve sağdan soldan duyduğun şeylere göre yargılaman hiç iyi değil. Verimlilik konusunda Xiaomi dediğin gibi. Keza ki bunu her yerde söylüyorum, çok eleştiriyorum. Xiaomi 15 kullandım, amiral gemisi olarak yazılımda optimize olmadığı için ne üstündeki batarya doğru düzgün değer verebiliyor ne de doğru düzgün bir stabilite var. Bu konuda doğru söylüyorsun. Ama diğer Çinli rakiplerde hiçbir şekilde böyle bir sıkıntı yaşamadım; çevremde de yüzlerce kullanan var, Facebook gruplarında oradaki arkadaşlarım, yakın çevremdeki arkadaşlarım. Vivo X300 kullanıyorum, bugüne kadar en verimli bataryalı cihazı olabilir. Yani verimlilik olarak hiçbir marka eline su dökemez. O yüzden burada insan gibi sohbet ediyoruz; hiçbir marka babamızın firması değil sonuçta. Samsung gerçekten rakiplerine göre çok geride kaldı. Verimlilik olarak da çok geride. Keza ki onu eleştiren teknoloji editörlerine cihaz dahi göndermiyorlar. Samsung benim de sevdiğim bir markaydı; S6 olsun, S7 olsun, S9 olsun bunlar hep kullandım zamanında. Öyle olsa onları kullanmazdım, değil mi? Ama artık rakiplerine karşı gerçekten çok güç kaybetti. Hayır, isteseler yaparlar mı? Yaparlar ama nasıl olsa kitleler bunu umursamadığı için adamlar önemsemiyor. Marka ismi satıyor. Ona bakarsan, Vivo, Honor'un diğer markaların kullandığı sensörlerde de Samsung'un sensörleri var; Samsung'un ekranını kullanıyorlar. Ben Samsung'a kötü demiyorum, Samsung kendini iyileştirmiyor diyorum; iyileştirmek için elinden geleni yapmıyor. Beğendim zoruma gidiyor Samsung'un en iyi sensörlerini kendi telefonlarına kullanmaması. Keza karbon silikon pillere bile hala daha geçmediler. Apple bile pil konusunda şu an onlardan daha iyi olma yolunda. Yarın Samsung güzel bir cihaz yapsın onu da alırız yani hani burada herhangi bir şey yok Ben bir tüketiciyim Bana en iyi firma Hangi şeyi sunarsa ben ona yönelirim.

Facebook'un varsa Telefon Tutkunları grubuna gelmeni tavsiye ediyorum bu önyargılarını kırarsın muhtemelen. Kötü bir insana benzemiyorsun sohbet ediyoruz şurada.
Bana teknik veriler ile geldiğin için teşekkür ederim dostum, dediklerine hak veriyorum.

Dediğim gibi yine Honor önermiyorum ancak "Samsung kendini geliştirmiyor" dediğin konuda sana oldukça hak veriyorum bu konuda.

Facebook'um var, dediğin topluluğa gelmekten mutluluk duyarım, teşekkür ederim.

Aslında pek önyargılı değilim ama Honor'u özellikle sevmem sadece asıl mesele bu.