Hocam bu konu hakkında tartışmayacağım. Bilmediğin veyahut görmediğin bir konuda kesin yorum yapmak doğru değil.Şubeleri olsaydı akşam 10'a kadar teslim yapmazlardı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Açıkçası katılmıyorum. Ben 3 ürün sipariş verdim geçen, hepsi en geç 2 gün içinde kapımdaydı. Hangi tarihte getireceklerini söylüyorsalar o tarihi geçmiyor hatta daha önce gönderiyorlar. İstisnai ve üzücü durumlar yaşanabilir. Hiçbir kurum ve kuruluş kusursuz olamaz maalesef. Onlarca ürün sipariş verdim HepsiJet ile ve hepsi sorunsuz, aşırı hızlı bir şekilde elime ulaştı.Konuyu açmamın özeti; HepsiJet firmasıyla kesinlikle alışveriş yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ve tavsiye etmiyorum.
Hocam bu konu hakkında tartışmayacağım. Bilmediğin veyahut görmediğin bir konuda kesin yorum yapmak doğru değil.
Benim gözlemdiğim kadarıyla sadece dağıtım merkezinden tek seferde birçok ilçeye teslim yapılmakta.
Dediğin gibi şubeler varsa kargo takibini gösteren resim atın.
Daha iyisini yapıp şube resmi atayım istersen. Hali hazırda kurye olarak çalışıyorum. Ne inat ettin arkadaş.Benim gözlemdiğim kadarıyla sadece dağıtım merkezinden tek seferde birçok ilçeye teslim yapılmakta.
Dediğin gibi şubeler varsa kargo takibini gösteren resim atın.
Daha iyisini yapıp şube resmi atayım istersen. Halihazırda kurye olarak çalışıyorum. Ne inat ettin arkadaş.
Şubeden kastın nedir? Her ilçeden bulunan PTT kargoların şubesi gibi mi yoksa yerleşim yerinden uzak depodan dağıtım yapan merkezler mi?
Şubeden kastın nedir? Her ilçeden bulunan PTT kargoların şubesi gibi mi yoksa yerleşim yerinden uzak depodan dağıtım yapan merkezler mi?
Eki Görüntüle 146871her semtin kendi ilettiğim görselde ki gibi şubeleri var.
Her semtte buna benzer şubeler mevcut. Aynı zamanda buradan teslimat noktası seçip kargonu alabilirsin.
Dosya Ekleri
Her semtte buna benzer şubeler mevcut. Aynı zamanda buradan teslimat noktası seçip kargonu alabilirsin.
Bizde böyle seçenek yok. (2 hafta önce)
Doğrudur. Konudan çok saptık. Daha fazla meşgul etmeyelim.
eyre
Yetkin
Şahsen ben zorunda kalmadıkça Amazon dışından alışveriş yapmadığım için Kolay Gelsin'den çok memnunum. Zorunda kaldığım durumlarda ise HepsiJet'te hiç sorun yaşamamıştım, dedikleri gibi sonraki gün tüm kargolarım kapımdaydı.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-