N3F3S

Uzman
Yer
Loveparade
Arkadaşlar selamlar,

Hepsiburada üzerinden kendi satıcısı olduğu bir telefon aldım Hepsijet ile 10 Mayıs günü kargoya verildi ve alırken de yarın teslimli gözüküyordu (11 Mayıs Pazar günü). Bu saat oldu hala dağıtıma çıkmamış kargo. İşin problemli yanı yarında il dışına çıkacağım 2 ay evde olmayacağım.
Ne yapmam gerekli? Dün müşteri temsilcisini aradığım zaman hem Hepsiburada hem de Hepsijet anneler günü olduğundan dolayı dağıtım olur demişti, sizce durum ne olur dağıtıma çıkar mı?

Evet. Anneler gününde dağıtım mevcut. Merak etme iş yeri adresi vermediğin sürece dağıtıma çıkacaktır.
Umarım hocam. Normalde 9:30-10:15 civarı kargo dağıtım mesajı gelirdi ama hala gelmedi ve hala transferde gözüküyor dünden kalan ondan şüphelendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerilmedim. :D Sadece pazar günü hizmet beklemenin bencilce olduğunu düşünüyorum.
Ben de gerilmedim hocam problem yok :D. Haklısınız ama bazı sektörler var maalesef cmt pzr ı yok bende bu sektörlerden birinde çalışıyorum ve istifa ediyorum deme ihtimalim de yok.

Bu sektörlere girerken bilgim de vardı ama öyle böyle girmek zorunda kaldık :(

Maalesef doğru bu. Sistem sıkıntılı. Pazar günü de teslimat yapılabilir ama çalışan koşulları iyileştirilmeli. Firmalar ise pazar dışında tatil yapan, pazar çalışan çalışan uygulamasına sahip mi bilmiyorum ama firmaların çalışan yanlısı olmadığını biliyorum. Benim elimden gelen çalışanları minimum derecede etkilemek olabilir. Bu nedenle bu yorumu yaptım. Sizin iş biraz sıkıntılıymış 2 aylık süre çok uzun. Bu tarz sıkışık durumlarda alışveriş yapılmamalı bundan sonrası için. :D

Maalesef doğru bu. Sistem sıkıntılı. Pazar günü de teslimat yapılabilir ama çalışan koşulları iyileştirilmeli. Firmalar ise pazar dışında tatil yapan, pazar çalışan çalışan uygulamasına sahip mi bilmiyorum ama firmaların çalışan yanlısı olmadığını biliyorum. Benim elimden gelen çalışanları minimum derecede etkilemek olabilir. Bu nedenle bu yorumu yaptım. Sizin iş biraz sıkıntılıymış 2 aylık süre çok uzun. Bu tarz sıkışık durumlarda alışveriş yapılmamalı bundan sonrası için. :D
Düzgün olan ne var ki? Ne hak ne hukuk hic bir sey yok.