HRFCER

Uzman
Merhabalar,

İzmir'in bir köyündeyim. PTTAvm üzerinden ekran kartı aldım ama daha hızlı olsun diye HepsiJet'e vermişler. Köy ilçe merkezine araçla 20 dakika uzaklıkta. HepsiJet köye dağıtıma çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Net bir cevap vereyim, geliyor. Köye gittiğimde sipariş vermiştim, köy merkezinde bir adres girdim ve teslim edildi. Ancak benim bulunduğum bölgeye sadece salı günleri teslimat yapılıyordu, bulunduğunuz bölgede de belirli bir gün kargo teslimati yapılıyor olabilir. Köy evinin adresini de girmiştim, teslim edilemiyor gibi bir ibare çıkmamıştı. Büyük ihtimalle direkt ev adresini de girsem gelirdi.

Net bir cevap vereyim, geliyor. Köye gittiğimde sipariş vermiştim, köy merkezinde bir adres girdim ve teslim edildi. Ancak benim bulunduğum bölgeye sadece salı günleri teslimat yapılıyordu, bulunduğunuz bölgede de belirli bir gün kargo teslimati yapılıyor olabilir. Köy evinin adresini de girmiştim, teslim edilemiyor gibi bir ibare çıkmamıştı. Büyük ihtimalle direkt ev adresini de girsem gelirdi.

Satıcı bana bugün kargoya verildiği için en geç salı günü elimde olacağını, 3 gün içinde yasal teslim zorunlulukları olduğunu söyledi. Tahmini teslim süresinde ise cuma günü gözüküyor. Neye inanayım bilemedim.

HepsiJet'i bilmiyorum ama MNG Kargo'da sorun yaşadım. Ürünü sipariş etmeden önce Amazon desteğe sordum. "kapıma kesin gelir mi?". Evet deyince içim rahatlamıştı biraz ama köye gelmedi. Şubeden alacaksın dedi. Telefonlarını bulamadım. Şikayetvar'a yazdım. İşte prosedür böyleymiş dediler. Köy ile şube arasında 20 kilometre fark vardı. Neyse ki köyden birisine aldırdım. Amazon'a yazdığımda bunu özür dilediler ve şubede hatırlamadığım gün kadar almayınca geri dönecek ve iade edilir demişti.

Satıcı bana bugün kargoya verildiği için en geç salı günü elimde olacağını, 3 gün içinde yasal teslim zorunlulukları olduğunu söyledi. Tahmini teslim süresinde ise cuma günü gözüküyor. Neye inanayım bilemedim.
Bana cumartesi günü teslim edildi. Bu değişkenlik gösterebiliyor, neye göre bilmiyorum.