Hepsiburada Hepsipay parayı iade etmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre Human
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 183
  • Etiketler Etiketler
    iade

Emre Human

Üstün
Hepsipay kullanayım dedim ancak biraz araştırınca karttan para çektiğini falan gördüm. 2500 TL'lik alışveriş yapmıştım sonra apar topar iptal ettim işlemi ancak parayı Hepsipay'a attı. Neyse müşteri hizmetlerine girdim kartıma para göndermesi gereken seçenekler falan var mış ancak orada "Hepsipay'da bakiye yok" ibaresi var. Ne oldu benim 2500 TL arkadaşlar ne yapacağım?

Bir 100 lira için uğraştığım şeye bak çıldıracağım ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para iadem Hepsipay'e atılmıştı. Kullanayım dedim binbir türlü işlem yaptırdılar. Biyometrik fotoğraf kimlik vs. tüm şeceremi istedi. Kendi paramı kullandırtmamak için 40 takla attırdılar. Hepsipay falan kullanmam bir daha.

Hocam sizin iadeniz direkt cüzdana gitti değil mi? Benim param puf oldu şu an hiçbir yerde yok.

Burada iade edildi diyor hepsipayda 1 kuruş bile yok. Bu nasıl olabilir abi hesap doğrulanmamış ondan olabilir mi acaba? Reşit olmadığım için TC işlerine falan girmedim henüz bir sıkıntı çıkar diye.

Son düzenleme:
Destekle iletişime geçin.
Desteğe geçtim herhangi bir şey yapmanıza gerek yok 2-8 iş günü içinde kartınıza iade edilecek diyor. Karta geri gönder gibi bir komut vermedim nasıl geliyor anlamadım ama bakacağız.

Güncelleme: Baktım şimdi karta para aktarılmış. Temiz bir şekilde kurtulduğum iyi oldu bulaşmam daha.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…