Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Bildiklerimi denedim çözemedim, temiz kurulum yapmak son çare önerisi olan var mı? Detaylı görsel ekledim.

x2.webp

image.webp

aWawa.webp

sadsadsa.webp

@Ayhan Dönmez 1.7 yaramadı, disk sağlığı güzel ama işletim sistemi çöp oldu.

Çözüm
Bildiklerimi denedim çözemedim, temiz kurulum yapmak son çare önerisi olan var mı? Detaylı görsel ekledim.

Eki Görüntüle 221165
Eki Görüntüle 221167
Eki Görüntüle 221170
Eki Görüntüle 221171

Stabil olmadığı için işletim sistemini bozmuştur, klasik senaryo. Temiz kurulum çözer sorununu muhtemelen. İşletim sistemini corrupt'lıyor stabil olmadığında.

Eki Görüntüle 221165
Eki Görüntüle 221167
Eki Görüntüle 221170
Eki Görüntüle 221171

Stabil olmadığı için işletim sistemini bozmuştur, klasik senaryo. Temiz kurulum çözer sorununu muhtemelen. İşletim sistemini corrupt'lıyor stabil olmadığında.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Uğraşıp duracağız. Stabil olsun, geçeriz temiz kuruluma.

Önce çöz Fresh OS kurup, sonrasında çözüm at. Yoksa tekrardan çözümü alırlar. 29 olamadık bir türlü gitti. Bazıları 300-500 olmuş halbuki. :D

Şimdiye 5000 olmam lazımdı, öneri konuları çözüm niteliğinde değil desene.

Temiz kurulum her zaman son çare değildir. Onarım komutları deneseydiniz. :D Direkt format çak demişsiniz resmen.

RAM ile çok uğraştı, bu işletim sisteminden geriye çok bir şey kaldığını zannetmiyorum. :D 5 tane Beta BIOS ve çok agresif profiller deniyor birkaç haftadır. Normalde Bench OS kurup ayrı uğraşması lazım ya da temiz format çakması lazım. En temizi böyle olur.

RAM ile çok uğraştı, bu işletim sisteminden geriye çok bir şey kaldığını zannetmiyorum. :D 5 tane Beta BIOS ve çok agresif profiller deniyor birkaç haftadır. Normalde Bench OS kurup ayrı uğraşması lazım ya da temiz format çakması lazım. En temizi böyle olur.
Windows kendi tamir komutlarını geliştirdi. İnternet erişimine sahip Windows kurulumları artık gayet iyi şekilde onarabiliyoruz. Bunun için WinLove projemden bir araç yazıp da yayınlayacağım. 🙏