Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Bildiklerimi denedim çözemedim, temiz kurulum yapmak son çare önerisi olan var mı? Detaylı görsel ekledim.

x2.webp

image.webp

aWawa.webp

sadsadsa.webp

@Ayhan Dönmez 1.7 yaramadı, disk sağlığı güzel ama işletim sistemi çöp oldu.

Çözüm
Bildiklerimi denedim çözemedim, temiz kurulum yapmak son çare önerisi olan var mı? Detaylı görsel ekledim.

Eki Görüntüle 221165
Eki Görüntüle 221167
Eki Görüntüle 221170
Eki Görüntüle 221171

@Ayhan Dönmez 1.7 yaramadı, disk sağlığı güzel ama işletim sistemi çöp oldu.

Stabil olmadığı için işletim sistemini bozmuştur, klasik senaryo. Temiz kurulum çözer sorununu muhtemelen. İşletim sistemini corrupt'lıyor stabil olmadığında.
Aynı sorunu iş yerindeki bilgisayarda yaşadım. Kasayı söküp HDD Sata kablolarının yerini değiştirdim, bi şeyler yaptım, bir daha hiç olmadı. Son çare ben de format atacaktım, gerek kalmadı.

Aynı sorunu iş yerindeki bilgisayarda yaşadım. Kasayı söküp HDD SATA kablolarının yerini değiştirdim, bir şeyler yaptım, bir daha hiç olmadı. Son çare ben de format atacaktım, gerek kalmadı.

M.2 SSD soğutucu montalı, GPU ve bloku sökene kadar. Format atılmış olur.

Windows kendi tamir komutlarını geliştirdi. İnternet erişimine sahip Windows kurulumları artık gayet iyi şekilde onarabiliyoruz. Bunun için WinLove projemden bir araç yazıp da yayınlayacağım. 🙏

DISM ve SFC komutlarını denemiştik. CHKDSK denemedik sadece. Başkasını ben de kullanmadım. Dosya formatını bozacak şekilde, dosya sistemini de bozuyor bir yerden sonra. Çok mavi ekran yediği ve hata alıp durduğu için işletim sisteminin içinden geçti muhtemelen. SFC ve DISM Online genelde iş görüyor ama, ona katılıyorum. RAM stabilizasyonu sürecinde Bench OS kurup işlem tamamlandıktan sonra Fresh OS geçmek aslında en temizi, kafa rahat oluyor. Oyun dosyalarını falan da bozdu muhtemelen, onları da onarması gerekecek.

DISM ve SFC komutlarını denemiştik. Chkdsk denemedik sadece. Başkasını ben de kullanmadım. Dosya formatını bozacak şekilde, dosya sistemini de bozuyor bir yerden sonra. Çok mavi ekran yediği ve hata alıp durduğu için işletim sisteminin içinden geçti muhtemelen. SFC ve DISM online genelde iş görüyor ama, ona katılıyorum. RAM stabilizasyonu sürecinde bench OS kurup işlem tamamlandıktan sonra fresh OS geçmek aslında en temizi, kafa rahat oluyor. Oyun dosyalarını falan da bozdu muhtemelen, onları da onarması gerekecek.

Chkdsk denedim sonuç vermedi.