@21312 Merhaba, öncelikle rehber için teşekkürler. 2000-3000TL bandında en çok hangisini öneriyorsunuz? Şı an için iPad’de kullanacağım fakat ileride PC’de kullanma niyetim de var. EasySMX X20 yanlış fiyat bandına yazmamış iseniz fiyata zam yapılmış sanırım. Umarım düşündüğüm sebepten yapmamışlardır. Yoksa çok kötü sözler sarf edeceğim. ☺️

Benim aklıma Nova 2 Lite daha çok yattı şu an mobil uygulama desteği yüzünden.

@21312 merhaba, öncelikle rehber için teşekkürler. 2000-3000TL bandında en çok hangisini öneriyorsunuz? Şı an için IPad'de kullanacağım fakat ileride PC'de kullanma niyetim de var. EasySMX X20 yanlış fiyat bandına yazmamış iseniz fiyata zam yapılmış sanırım. Umarım düşündüğüm sebepten yapmamışlardır. Yoksa çok kötü sözler sarf edeceğim. ☺️

Ne tur oyunlar oynuyorsunuz? FPS oyunu oynuyorsaniz Kunpeng 20 oneririm, karisik, yaris oyunlari ise GameSir Supernova, EasySMX X20 bu konu acilmisken 3.000 TL civarindaydi, simdi artmis fiyati, konu acilali 1 haftadan fazla oluyor fark ettiyseniz.

Ne tur oyunlar oynuyorsunuz? FPS oyunu oynuyorsaniz kunpeng 20 oneririm, karisik, yaris oyunlari ise GameSir supernova.
Şu an için Cloud Gaming’te chill oyunlar oynamak için bir şeyler arıyorum fakat PC’de daha çok FC ve Souls-Like gibi oyunlarda kullanıcam.

EasySMX X20 bu konu acilmisken 3.000 TL civarindaydi, simdi artmis fiyati, konu acilali 1 haftadan fazla oluyor fark ettiyseniz.
Evet farkındayım sitemim size değil yanlış anlaşılma olmasın. Bu ucube ithalatçılar haftada 1000TL zam yapıyorsa ben burada bir art niyet ararım ki varda. Neden zam yaptıklarını hepimiz biliyoruz.

Şu an için Cloud Gaming'te chill oyunlar oynamak için bir şeyler arıyorum fakat PC'de daha çok FC ve souls-like gibi oyunlarda kullanacağım.

Evet farkındayım sitemim size değil yanlış anlaşılma olmasın. Bu ucube ithalatçılar haftada 1000TL zam yapıyorsa ben burada bir art niyet ararım ki varda. Neden zam yaptıklarını hepimiz biliyoruz.

GameSir Supernova oneririm, tasarimi hosunuza gittiyse ATK Battle Axe Pro da bakabilirsiniz.

Cikar ise D10 da bakabilirsin:

Triggerleri kisa olmasi sorun degil ise TMR stick kullanan KunPeng 20 de bakabilirsin:

Bu ürünlerden hangisinde macro özelliği var? Macro özelliği olan controller arıyorum. Besavior harici alternatif bulamadım.