Detaylar
Kim cevapladı?Gelmiş 2023 Scar veya Scar 18 şikayeti getirmiş çoğunluklu sonra da cahil diyor. Ben sana eski Slayer hakkında olan şikayetleri getirdim mi? Getirmedim. Taptaze GameGaraj kasaları bunlar.
Kardeşim benim bu kasalar hazır ya hani. Wootware, Mechrevo, Machenike, XMG, Dream Machines, Thunderobot ve bu gibi tonla firmaya gidiyor ya hani bunlar sadece farklı logolu şekilde. Temelde aynı cihazlar ama hepsi Tongfangin. GG kendisi söylüyor sende sorabilirsin.Yahu GameGaraj yerli marka, sana nasıl global üzerinden şikayet getirebilirim? Bunu açıklarsanız sevinirim.
Son düzenleme:
Ben yaşadım? Hem de iade edilen cihazla toplam 2 cihazda. Az önce buradan da biri yaşamış RAM'lerin yanmasından dolayı. Liste zaten X5t X7t r9t kaynıyor bol bol.Yahu, 2025 modellerinde atmışım. Hadi onu geçtim, GameGaraj slayer5 9XL modellin de şikayet gördün mü? Attığın hepsi orta segment.
Oyunlar kapanıyor ardından yeşil oluyor ekran tamamen bozulmuş şekilde. Wi-Fi telefondaki hızdan çok daha yavaş. SSD ısınıyordu hatta Kernel bile yemiştim iade etmeden önceki gün. Diğer cihazda ise pat diye kapanıp duruyordu aynı şekil illallah getirdi. Yaptığım şeyleri birde bana diyorlar ya destekten o daha komik. Fanlar boşta bile sesli ama Vectorun doğal yapısı bu o yüzden sorun demicem.Yaptığınız yorum R9T üzerinde, 9XL modeli soruyorum. Bu modelinde 2 kere sorun yaşadıysanız ne yaşadınız hocam?
RAM'lerin yanmasından kastım 95 derecelere falan gelmesi konuyu ikimizde okuduk sende biliyorsun dostum. @talongod
Siz 110 derece gören işlemciye yanıyor demezsinizde ne dersiniz? Aynı mantık. Sizle ilkokul dilinde konuşulması gerek anlaşıldı.
Bir cihaz beni memnun edince tabi tatmin olurum GameGarajda aynısını yapsaydı bu dediklerimi göremezdin. Buraya yazsanaza niye profil mesajları üzerinden saklanarak yazışıyorsunuz.
Son düzenleme:
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Yanlış bilgi: Laptop işlemcileri 110 dereceye çıkabilir.
Oyunlar kapanıyor ardından yeşil oluyor ekran tamamen bozulmuş şekilde. Wi-Fi telefondaki hızdan çok daha yavaş. SSD ısınıyordu hatta kernel bile yemiştim iade etmeden önceki gün. Diğer cihazda ise pat diye kapanıp duruyordu aynı şekil illallah getirdi. Yaptığım şeyleri bir de bana diyorlar ya destekten o daha komik. Fanlar boşta bile sesli ama Vector'un doğal yapısı bu o yüzden sorun demeyeceğim.
RAM'lerin yanmasından kastım 95 derecelere falan gelmesi konuyu ikimizde okuduk sende biliyorsun dostum. @talongod
Siz 110 derece gören işlemciye yanıyor demezsinizde ne dersiniz? Aynı mantık. Sizle ilkokul dilinde konuşulması gerek anlaşıldı.
Bir cihaz beni memnun edince tabii tatmin olurum GameGaraj'da aynısını yapsaydı bu dediklerimi göremezdin. Buraya yazsanaza niye profil mesajları üzerinden saklanarak yazışıyorsunuz.
Cevap vermeyeceğim demiştim. Neyse, madem RAM'lerin yanmasından kastın 95 derecelere çıkması, bunu ikimizde biliyoruz o zaman oraya o şekilde yazacaktın. Basın bültencisi gibi asıl değeri en sonda vermişsin.
110 derece gören işlemciye yanıyor demekle alakası yok, ayrıca 110 dereceye çıkan laptop işlemcisine yanıyor demem. Çünkü çıkamaz zaten, bunu bilmiyor da olabilirsin gerçi.
Sizi hangi cihaz memnun etti emin olun umurumda bile değil, mutlulukla kullanın.
Ayrıca, profil mesajlarımızda konuştuklarımız sizi gram alakadar eder mi? Pek sanmıyorum.
Son düzenleme:
Çıkamaz mı? Anladım kanka sen harbi benle daha fazla muhattap olma. İnanmazsın diye başka bir markanın üst segment laptopundaki değerleri atayım. Acer Predator Helios 16.Cevap vermeyeceğim demiştim. Neyse, madem RAM'lerin yanmasından kastın 95 derecelere çıkması, bunu ikimizde biliyoruz o zaman oraya o şekilde yazacaktın. Basın bültencisi gibi asıl değeri en sonda vermişsin.
110 derece gören işlemciye yanıyor demekle alakası yok, ayrıca 110 dereceye çıkan laptop işlemcisine yanıyor demem. Çünkü çıkamaz zaten, bunu bilmiyor da olabilirsin gerçi.
Sizi hangi cihaz memnun etti emin olun umurumda bile değil, mutlulukla kullanın.
Ayrıca, profil mesajlarımızda konuştuklarımız sizi gram alakadar eder mi? Pek sanmıyorum.
11.21 dakikaya gel. Kendin gör bak ss atmaklada uğraşmayacağim.
Bilgin yok tamam anladım da iyice zorlaman komik.
Son düzenleme:
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Çıkamaz mı? Anladım kanka sen harbi benimle daha fazla muhatap olma. İnanmazsın diye başka bir markanın üst segment laptopundaki değerleri atayım. Acer Predator Helios 16.
11.21 dakikaya gel. Kendin gör bak SS atmaklada uğraşmayacağim.
Bilgin yok tamam anladım da iyice zorlaman komik.
Öncelikle, Intel'in sitesinde 100 dereceye kadar sorun çıkartmayacağı gösterilmiş.
Bilgin yok demen ayrı komik yani.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka görmüyor musun? 11.20 ile 11.21'e iyice baksana 110 derece. Görsel atabilsem atacağımda kabul etmiyor. Şaka gibisin sen. Sen harbi yazma bak. Kaç watt olması umrumuzda değil sen çıkamaz demişsin bak çıkmış.Öncelikle, Intel'in sitesinde 100 dereceye kadar sorun çıkartmayacağı gösterilmiş.Attığınız videoda işlemci 110 değerlerine de hiç çıkmamış.106 derecelere çıksa bile o sürede kaç watt çektiği çok önemli bir faktör. Ayrıca throttle yemiş zaten.
Bilgin yok demen ayrı komik yani.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-