Lacan 11 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 4.026 Makaleler 82 Çözümler 14 Beğeniler 4.895 9 Ağustos 2024 #11 3586 dedi: Bu da aynı mantık. Genişletmek için tıkla... Değil. Telif hakkı diye bir şey var değil mi? Çıkıp Netflix artık The Boys'u ben sunuyorum diyebilir mi? Hayır. Basit aslında.
3586 dedi: Bu da aynı mantık. Genişletmek için tıkla... Değil. Telif hakkı diye bir şey var değil mi? Çıkıp Netflix artık The Boys'u ben sunuyorum diyebilir mi? Hayır. Basit aslında.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 9 Ağustos 2024 #12 Lacan dedi: Değil. Telif hakkı diye bir şey var değil mi? Çıkıp Netflix artık the Boys'u ben sunuyorum diyebilir mi? Hayır. Basit aslında. Genişletmek için tıkla... İşte konu da bu. Sadece tek bir film, dizi için bir farklı platformlardan aylık abonelik alınmaz. İçerikleri seven abonelik alır, tek bir film izleyen için alınmaz. Hdfilmcehennemi ekibine saygılar.
Lacan dedi: Değil. Telif hakkı diye bir şey var değil mi? Çıkıp Netflix artık the Boys'u ben sunuyorum diyebilir mi? Hayır. Basit aslında. Genişletmek için tıkla... İşte konu da bu. Sadece tek bir film, dizi için bir farklı platformlardan aylık abonelik alınmaz. İçerikleri seven abonelik alır, tek bir film izleyen için alınmaz. Hdfilmcehennemi ekibine saygılar.
Lacan 11 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 4.026 Makaleler 82 Çözümler 14 Beğeniler 4.895 9 Ağustos 2024 #13 3586 dedi: tek bir film izleyen için alınmaz. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Bu ifade genel ve nesnel bir yargı belirtiyor.
3586 dedi: tek bir film izleyen için alınmaz. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Bu ifade genel ve nesnel bir yargı belirtiyor.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 9 Ağustos 2024 #14 Lacan dedi: Kişiden kişiye değişir. Bu ifade genel ve nesnel bir yargı belirtiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela Google Filmler gibi, kiralanabilir içerikler olsa daha iyi olurdu. İki saatlik zevk için bir aylık abonelik almazdım şahsen.
Lacan dedi: Kişiden kişiye değişir. Bu ifade genel ve nesnel bir yargı belirtiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela Google Filmler gibi, kiralanabilir içerikler olsa daha iyi olurdu. İki saatlik zevk için bir aylık abonelik almazdım şahsen.
Lacan 11 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 4.026 Makaleler 82 Çözümler 14 Beğeniler 4.895 9 Ağustos 2024 #15 3586 dedi: Hocam mesela Google Filmler gibi, kiralanabilir içerikler olsa daha iyi olurdu. İki saatlik zevk için bir aylık abonelik almazdım şahsen. Genişletmek için tıkla... Yani öyle ama işte yapacak bir şey yok. İşin kul hakkı mevzusu kafamı karıştırıyor sadece. Milyar dolarlık şirket de olsa 1 TL de olsa kul hakkı olabilir.
3586 dedi: Hocam mesela Google Filmler gibi, kiralanabilir içerikler olsa daha iyi olurdu. İki saatlik zevk için bir aylık abonelik almazdım şahsen. Genişletmek için tıkla... Yani öyle ama işte yapacak bir şey yok. İşin kul hakkı mevzusu kafamı karıştırıyor sadece. Milyar dolarlık şirket de olsa 1 TL de olsa kul hakkı olabilir.