ornitorenk

Uzman
Mesela bir film izlemek istiyorum X platformunda var sonra baska bir film izlemek istiyorum X platformunda yok Y platformunda var.
İki tane dizi seçiyorum birisi Z platformunda birisi X platformunda.

Hepsinin de aylık aboneliği bayağı bir tuzlu. Hangi birini alalım kardeşim. Sinema yapımcıları korsandan dem vuruyor da her platformda azıcık yapım var. Mesela Mubi de çok iyi sanat filmleri var. Bir dizi beğeniyorum sadece BluTV'de var fakat o platformda doğru düzgün başka bir şey yok.

Bir de süresi var bunların örneğin Amazon Prime bazı yapımlar geliyor bir süre sonra kaldırılıyor. Ulan ne kaldırıyorsun bıraksana, zaten azıcık dizi filmin var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye gibi bir ülkede korsancılık bu kadar kolay iken herkesin kendi platformunda yayın yapması gibi bir saçmalık olamaz. Ben örneğin Türk ligi maçlarını izlemek için tod kullanıyorum ama Avrupa maçları için hiçbir şeye abone olmadım korsan izliyorum çünkü bir maç Exxen öbürü D-Smart öbürü bilmem ne hani parasını da boşver ekstra uğraş yani hiç gerek yok.

Birkaç platforma üye olmakla uğraşıp haftada 1 kere izleyeceğim şey için para israf edemem ama Amazon ayrı, İnvincible animasyonunun yeni sezonu gelip sezon finali yapınca abonelik alırım.

Türkiye gibi bir ülkede korsancılık bu kadar kolay iken herkesin kendi platformunda yayın yapması gibi bir saçmalık olamaz. Ben örneğin Türk ligi maçlarını izlemek için tod kullanıyorum ama Avrupa maçları için hiçbir şeye abone olmadım korsan izliyorum çünkü bir maç Exxen öbürü D-Smart öbürü bilmem ne hani parasını da boş ver ekstra uğraş yani hiç gerek yok.

Hocam artık tabide yayınlanmayacak mı?

Sen şimdi canım çok sıkıldı deyip bir galeriden lambo alabilir misin mesela paran yoksa bu da aynı durum.
Diyelim ki Lambo alacak parası var ve aldı, bakım için tek bir servise gitmek varken bütün servisleri dolaşıp filtreyi ayrı, yağını ayrı hidroliği ayrı yenileyip boşu boşuna dünya kadar masraf yapıp zamanını mı harcasın? Bu da aynı mantık.

Milyar dolarlık şirketler düşünsün ceplerini.

Sen keyfine bak. İndir istediğin kadar.