Silverback Gorilla
Üstün
Yeter be arkadaşım ne güzel uyku düzenim vardı çöp ettiler. Bir yandan sivrisinek bir yandan sıcak vallahi uyunumulyor ya.
Işığı kapatın, sivriler ışığın olduğu bölgelere daha fazla gelirler. Bulunduğunuz bölgeyi ilaçlayın ve gördüğünüz yerlerde onları öldürün.
Ben sinek görünce kaşınıyorum direk.Benim sivrisinekte ayak fetişi var, gelip gidip ayağımı ısırıyor.
Benim sivrisinekte ayak fetişi var, gelip gidip ayağımı ısırıyor.
Vallahi bilmiyorum ki hocam, ilk kez duydum.Ben gece lambayı kapatıyorum. Oyun oynarken meyve sineği mi deniyor mantar sineği mi deniyor neyse o ufak sinekler geliyor ekranıma. Sonra da parmağımla monitörün pikselleri arasında pestili çıkıyor hayvanın. Yaklaşık bir gecede 10 sinek böyle ölüyor. Sonra lambayı yakıyorum 15 20 dk takılıyorum. Ardından tavana bakıyorum 3 4 tane de tavanda geziyor sineklikle onları da öldürüyorum. Gece rahatım. O sineklerin adı ne bilen var mı? Hatta daha çok çiçeklerin dibinden çıkıyor. Siyah ve ufak. Toplu iğne başı kadar.
@Silinen üye Hocam sen biliyor musun bu sineği. Bizim evdekiler üvez diyor ama internette üvez yazınca bulamadım.