Ben de bunu geçen öğrendim, her gün şampuan sürüyordum önceden, artık sadece vücudumu yıkayıp saçlarımı suyla yıkayacağım. Çünkü saçlarımın doğal yağı bile yok neredeyse şu an. 30 yaşında kel kalmayalım. Haftada 2 kez sürsek yeterli şampuanı.

Sacinizin daha gec yaglanmasi icin sampuanlama sikliginizi yeniden degistirmelisiniz. 2. gun dus alirken sadece suyla durulayin. Bir sureden sonra sac buna alisiyor ve sikinti olmamaya basliyor.

Sacinizin daha gec yaglanmasi icin sampuanlama sikliginizi yeniden degistirmelisiniz. 2. gun dus alirken sadece suyla durulayin. Bir sureden sonra saç buna alisiyor ve sıkıntı olmamaya basliyor.

Hocam aslında yağlanma konusunda pek bir problemim yok. Hatta yağlı dediğim günlerde bile aşırı fazla yağ yok. Arkadaşlarıma baktığımda onlarda daha çok yağ görüyorum.
Ama gene de ben 2 gün yağlı saç duramıyorum. Bu konuda da dediğim gibi alerji veya bir hastalıktan değil daha çok takıntıdan ve daha iyi hissetmek istememdem kaynaklı.

Hocam aslında yağlanma konusunda pek bir problemim yok. Hatta yağlı dediğim günlerde bile aşırı fazla yağ yok. Arkadaşlarıma baktığımda onlarda daha çok yağ görüyorum.
Ama gene de ben 2 gün yağlı saç duramıyorum. Bu konuda da dediğim gibi alerji veya bir hastalıktan değil daha çok takıntıdan ve daha iyi hissetmek istememdem kaynaklı.

Saç maskeleri var Gratis'te onlar çok işime yarıyor.

Pantene Temel Bakım 3'ü 1 arada kullanıyorum artı olarak da bugün Gratis'ten tatlı badem yağı aldım. Bunlar iş görür.

Benim saçımda ortalama uzunlukta, çeneme kadar geliyor neredeyse ve 2 günde bir duş alıyorum. Yağlanma vs. rahatsız edici derecede olmuyor açıkçası, her gün almaktan ziyade 2 gün daha iyi gibi bence fakat dökülmeyi pek çözemedim. Sadece su ile durulama yaptiktan sonra dökülme de azalıyor mu acaba?

Benim saçımda ortalama uzunlukta, çeneme kadar geliyor neredeyse ve 2 günde bir duş alıyorum. Yağlanma vs. rahatsız edici derecede olmuyor açıkçası, her gün almaktan ziyade 2 gün daha iyi gibi bence fakat dökülmeyi pek çözemedim. Sadece su ile durulama yaptiktan sonra dökülme de azalıyor mu acaba?

Sadece su ile durulama hiç denemedim hocam. Ne yalan söyleyeyim saçımın her gün duştan çıktıktan sonraki kadar temiz olması için uğraştığımdan sadece su ile durulamanın temizlemeye yardımcı olacağını pek sanmadığımdan denemedim. Bir de aslına bakılırsa dökülme de yok sadece dökülme korkusu var :D.

Ek olarak yardımcı olan ve fikir beyan eden arkadaşlara da teşekkür ederim.