Winner 66

Üstün
Çocuk her gün abartılı seviyede Popeyes yiyor. Hiçbir şekilde kilo almıyor, hatta bayağı da zayıf duruyor. Ben mezun olduğumda 2-3 ayda takılmam gerekmişti, en fazla noodle, abur cubur falan yiyordum fakat maalesef 20-25 kilo alıp 70-75 civarından 95 üstüne çıkmıştım. O güb bu gündür daha zayıflayamadım. Bu nasıl halen zayıf duruyor?

Çocuk her gün abartılı seviyede Popeyes yiyor. Hiçbir şekilde kilo almıyor, hatta bayağı da zayıf duruyor. Ben mezun olduğumda 2-3 ayda takılmam gerekmişti, en fazla noodle, abur cubur falan yiyordum fakat maalesef 20-25 kilo alıp 70-75 civarından 95 üstüne çıkmıştım. O güb bu gündür daha zayıflayamadım. Bu nasıl halen zayıf duruyor?

Kalori açığı oluşturuyordur. Sadece gün olarak değil, haftanın toplamında. Örneğin, her gün 2 bin kalori alması gerekiyorsa, 1 gün 4 bin almıştır. Haftanın diğer günlerinde o 2 bin alması gereken günde fazla aldığı 2 bin kaloriyi günlere yayarak açık yapıyordur.

Kalori acigi, metabolizma hizi vs. pek cok etken var ama bu yaptigi seyin asiri sagliksiz oldugu gercegini degistirmiyor. Bu sekilde beslenmenin cidden hicbir artisi yok ya saglikli ve temiz ev yemekleri yemek gercekten insana inanilmaz bir hafiflik katiyor hem mental hem fiziksel.

Keske bende boyle olsam, maalesef kendimi tutmak zorunda kaliyorum, bundan 2 ay onceki halim gibi olmaya devam etsem suan 110'u devirmistim. Metabolizmasi cok hizli muhtemelen, cok ozeniyorum boyle insanlara.

Kimse sagliktan bahsetmesin bu arada, dunyaya bir kere geliyoruz herkesin boyle guzel seylerle beslenmeye hakki var. Kalkip da bamya, barbunya gibi sacma sapan sozde saglikli besinlerdense tavuk, hamburger, pizzayi tercih ederim. Abartmadiktan sonra zerre sorun olmaz.

Bazı insanların metabolizması öyle hızlı ki. Adam yiyor 2 saat sonra tuvalete çıkıyor. Arkadaşım günlük 4 bin kalori alıyor ona rağmen 58 kiloda. Babası 20 yaşındayken 50 kiloymuş. Hayret ediyorum vallahi. Yediğini ben yesem şimdiye ağır yaşamlarda programa çıkardım.

4 öğün + cips+ 1lt asitli içeceği+ jelibon+ çikolata gömüyor ve bu kiloda hala.