İçi boş, rehber adı altında açılan konuların onaylanmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu işe bir standart getirilmeli, gerçekten bilgi içermeyen konular onaylanmamalı. Bugün alttaki konuyu görmem üzerine bu konuyu açtım. Dizüstü bilgisayarlar konusunda yeterince bilgili birisi değilim ve konuya girip bir bakayım dedim. Konuda alınmaması gereken dizüstü bilgisayarlar dikkate alınmış ancak ''neden almamalıyız?'' sorusuna cevap olarak hiçbir şekilde yeterli bilgi verilmemiş, sadece ''leş, çöp, iğrenç, rezalet, sorunlu'' gibi kelimeler kullanılmış. Hiçbir şekilde bir veri yok, test yok, inceleme yok. Kullanıcıyı bilgilendirmeye yönelik hiçbir şey içermiyor, aksine sadece ürün kötüleme niyetli açılmış bir konu gibi duruyor.
Bu rehberde, Türkiye piyasasında alınmaması gereken gaming laptop modellerini sizlere sunacağız.
Bana bu rehberde ortaklık yapan @Senyor Kesada ve @Ruindry hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum. En yakın zamanda detaylı bir rehber gelecek tüm modelleri barındıran, aynı zamanda UltraBook versiyonu da gelecek.
Modeller Kasa, Panel, Soğutma ve F/P oranına göre değerlendirilmiştir!
•Monster ve Excalibur
Normalde marka tabanlı yorum yapmam fakat bu iki markanın da her hangi bir albenisi yok. İki markanın da düşük-orta segment modelleri maalesef fason ve...
Bugün bütçe dahilinde alınmayacak telefonlara bakacağız. Objektif olmaya çalıştım ve kısa tuttum. Hata yaptıysam kusuruma bakmayın.
60 Hz ekran yenileme hızı barındıran bütün iPhonelar ve diğer telefonlar
Burada ucuz telefonları eleştirmeyeceğim. 2024 yılındayız ve hala Amiral gemisi standardında bir cihazin 60 hz olması çok mantıksız. 5.000 liralık Realme bile 90 hz yenileme hızı sunuyorken 60 bin liralık iPhonelar bunu yapamıyor.
Redmi serisi
Açık konuşalım Redmiler hem tasarım anlamında hem de yazılımsal anlamında berbat durumdalar. Ayrıca birkaç sene...
Rehber ön eki göremedim konuda. Ayrıca tavsiye kısmına yazmadan önce 60hz ile ilgili uzun bir tartışma döndü. Bundan dolayı yer vermiş olabilir. Yine de dediğiniz gibi fazlaca öznellik içermesinden dolayı fikirleri belirten bir konu gibi lanse edilebilirdi.