Makaleler
12
Yer
Çorum
İçi boş, rehber adı altında açılan konuların onaylanmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu işe bir standart getirilmeli, gerçekten bilgi içermeyen konular onaylanmamalı. Bugün alttaki konuyu görmem üzerine bu konuyu açtım. Dizüstü bilgisayarlar konusunda yeterince bilgili birisi değilim ve konuya girip bir bakayım dedim. Konuda alınmaması gereken dizüstü bilgisayarlar dikkate alınmış ancak ''neden almamalıyız?'' sorusuna cevap olarak hiçbir şekilde yeterli bilgi verilmemiş, sadece ''leş, çöp, iğrenç, rezalet, sorunlu'' gibi kelimeler kullanılmış. Hiçbir şekilde bir veri yok, test yok, inceleme yok. Kullanıcıyı bilgilendirmeye yönelik hiçbir şey içermiyor, aksine sadece ürün kötüleme niyetli açılmış bir konu gibi duruyor.

Artı 40 Eksi
Alip kullanmamis, tutup incelememis fakat Sosyal ve benzeri platformlardan fikir edinip rehber acan cok sayida arkadaş mevcut. Konu hakkinda olumsuz bir sey yazinca da cingar cikartmalari muhtemel. Arkadasin bir baska konusunda 1 sayfa silinen yorumlari mevcut. Guide/Tier List yapip fikir ve elestiriye kapali olmanin ironisi bambaska.

Bu rehberi sabah uyandığımda gördüm ve bu ne dedim. Bunun gibi forumda bilgi kirliliğine yol açacak rehberler veya konular onaylanmamalı. Gerekirse "Rehber Denetleyicisi" gibi bir rol için alım yapılabilir. Konuda mesela Victus 15'in kötü olduğundan bahsedilmiş fakat Victus 15'in farklı farklı varyasyonları var. Bazıları inanılmaz throttle yiyor, bazıları ise gayet güzel çalışıyor.

İçi boş, rehber adı altında açılan konuların onaylanmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu işe bir standart getirilmeli, gerçekten bilgi içermeyen konular onaylanmamalı. Bugün alttaki konuyu görmem üzerine bu konuyu açtım. Dizüstü bilgisayarlar konusunda yeterince bilgili birisi değilim ve konuya girip bir bakayım dedim. Konuda alınmaması gereken dizüstü bilgisayarlar dikkate alınmış ancak ''neden almamalıyız?'' sorusuna cevap olarak hiçbir şekilde yeterli bilgi verilmemiş, sadece ''leş, çöp, iğrenç, rezalet, sorunlu'' gibi kelimeler kullanılmış. Hiçbir şekilde bir veri yok, test yok, inceleme yok. Kullanıcıyı bilgilendirmeye yönelik hiçbir şey içermiyor, aksine sadece ürün kötüleme niyetli açılmış bir konu gibi duruyor.

Hocam yeni gördüm gülmekten öldüm resmen rehbere. Bu nasıl rehber? Adam bildiğin bilgisayarların internetten fotoğraflarını koymuş :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçi boş, rehber adı altında açılan konuların onaylanmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu işe bir standart getirilmeli, gerçekten bilgi içermeyen konular onaylanmamalı. Bugün alttaki konuyu görmem üzerine bu konuyu açtım. Dizüstü bilgisayarlar konusunda yeterince bilgili birisi değilim ve konuya girip bir bakayım dedim. Konuda alınmaması gereken dizüstü bilgisayarlar dikkate alınmış ancak "neden almamalıyız?" sorusuna cevap olarak hiçbir şekilde yeterli bilgi verilmemiş, sadece "leş, çöp, iğrenç, rezalet, sorunlu" gibi kelimeler kullanılmış. Hiçbir şekilde bir veri yok, test yok, inceleme yok. Kullanıcıyı bilgilendirmeye yönelik hiçbir şey içermiyor, aksine sadece ürün kötüleme niyetli açılmış bir konu gibi duruyor.

Kesinlikle katılıyorum, özelikle kendi veya gördüğü bir iki kişi sorun yaşadı diye direkt sorunlu problemli leş demek mantık dışıdır zaten.

Yani aslında düzgün düşünülmüş, çoğu tecrübe edilmiş şekilde, modelin varyasyonları da hesaba katılarak tasarlanmış bir rehber olsaymış benim gibi "vay ekran kartı çok iyiymiş alayım bunu" şeklinde ya da benzeri şekilde oltaya düşen arkadaşlara yol gösterici olabilirmiş.

• Beğendim
İfadeler: 409

Biraz şu makale, rehber ve çözümlere ek indirim meselesinden de tetiklendiğini düşünüyorum. Tabii bunun için gidip kaldırmasınlar indirimi, gerçek üreticiler için gerçekten tatlı bir teşvik ancak bununla indirim talep edenler az daha sıkı incelenebilir. Aynı şekil konular da onay aşamasında biraz daha ince elenebilir.

Bastik bu ayki artimizi hocam, gelecek aya tekrar insallah :hehehe:

Bu gercekten gerekli, artik harf sayisi limiti mi olur, kaynakca limiti mi olur bir olcek gelmesi lazim.

Konuda "REHBER" seklinde on ibare bulunmuyor yani rehber kategorisinde degil zaten. Normal sekilde onaylamanin zarari yok.

Moderatorler dalginliklarina gelmedigi durumlarda el atiyorlar, ibareleri ekleyip siliyorlar. Benim konuma kendileri "REHBER" ibaresini eklemislerdi diye hatirliyorum mesela. Ayni sekilde boyle herhangi bir mantiksal yaklasim icermeyen konulardan da silerler. Degil mi @Enes3078 'im?