Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Ethem Efe
Üstün
Önerim başlıktaki gibidir. Örnekleri aşağıdadır, teşekkürler.
Eki Görüntüle 174797
Eki Görüntüle 174798
Eki Görüntüle 174799
Katılıyorum ama katılmıyorum. Bizzat kendim mevcut olarak kemik iliği yetmezliği gibi hastalıklar ile boğuşuyorum. Çoğu insandan yardım almamı sağladı sağlık kategorisi. Bu şekilde değil ama genel olarak böyle konuların onaylanmaması daha mantıklı olur sağlık kategorisinde.
"Konuyu Göz Ardı Et" diye bir düğme var hani? Doktora danışmadan önce insanlardan tavsiye almaya çalışıyorlar doğal olarak (doktorlara bu devirde güven dahi olmaz gerçi ama). Yani şahsen dediğiniz konuları görmek biraz tuhaf hissettiriyor ama çözümü basit.
Beğenmiyorsan girme konuya. Zorla tutan yok. Ama cinsel sağlık konusunda ayrı kategori açılabilir veya konunun troll olmadığından gerçekten emin olunmalı. Gerçi o konuları açan insanlardan da şüpheleniyorum doğrusu.
Beğenmiyorsan girme konuya. Zorla tutan yok. Ama cinsel sağlık konusunda ayrı kategori açılabilir veya konunun troll olmadığından gerçekten emin olunmalı. Gerçi o konuları açan insanlardan da şüpheleniyorum doğrusu.
"Konuyu Göz Ardı Et" diye bir düğme var hani? Doktora danışmadan önce insanlardan tavsiye almaya çalışıyorlar doğal olarak (doktorlara bu devirde güven dahi olmaz gerçi ama). Yani şahsen dediğiniz konuları görmek biraz tuhaf hissettiriyor ama çözümü basit.
Beğenmiyorsan girme konuya. Zorla tutan yok.
Konuyu göz ardı etmek istemiyorum belki yardımcı olabileceğim bir şey var? Böyle konular görmek forumun seviyesini düşürüyor. Agresif olmaya gerek yok seni buna zorlayan da yok.
Ethem Efe
Üstün
Eki Görüntüle 174797
Eki Görüntüle 174798
Eki Görüntüle 174799
Ha şunu da söylemeden geçmeyeyim. Bazı insanların cidden problemleri olabiliyor dediğiniz konularda. Peniste koku önemli bir problem değil tabii ki. Ancak gördüğüm bazı konularda cidden çözüme kavuşanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Konuyu göz ardı etmek istemiyorum belki yardımcı olabileceğim bir şey var? Böyle konular görmek forumun seviyesini düşürüyor. Agresif olmaya gerek yok seni buna zorlayan da yok.
Başlıkla çelişmiyor mu dediğiniz?
Yani biraz öyle çünkü o tarz konular ya troll oluyor, ya da tamamen zaman çalma amaçlı. Bir kere gerçekten sağlıklı bir kafa yapısına sahip olan birisinin hastalığını ömür boyu izi kalacak bir forumda paylaşmasını pek akıllı bulmuyorum.Böyle konular görmek forumun seviyesini düşürüyor.
Tüm değil bazı konular olacaktı, moderasyon düzeltmede bulunmuş.
2 ve 3. resimde görüldüğü gibi bazı troll kullanıcılar tarafından açılan konulardan bahsediyorum.Ha şunu da söylemeden geçmeyeyim. Bazı insanların cidden problemleri olabiliyor dediğiniz konularda. Peniste koku önemli bir problem değil tabii ki. Ancak gördüğüm bazı konularda cidden çözüme kavuşanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ethem Efe
Üstün
Tüm değil bazı konular olacaktı, moderasyon düzeltmede bulunmuş.
2 ve 3. resimde görüldüğü gibi bazı troll kullanıcılar tarafından açılan konulardan bahsediyorum.
Demek istediğimiz o zaten, penis kokusu aciliyeti olan veya endişenmesi gerekilen bir durum sayılmaz. Ancak başka durumlarda cidden tavsiye alınması gerekebiliyor bazen.
creazy
Başarılı
Eki Görüntüle 174797
Eki Görüntüle 174798
Eki Görüntüle 174799
Genelleme yapmanın bir anlamı yok. "sağlık kategorisindeki tüm konular onaylanmasın" demek yerine sağlık kategorisindeki bu tür konular onaylanmasın. Deseniz daha sağlıklı bir yaklaşım olacaktır.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-