Köroğlu

Uzman
Yer
Bolu
Böyle içimde bir rahatsızlık var ama sorun yapılacak hiçbir şey yok. Notlarım iyi, istediğim oyunları oynayabiliyorum, sağlık sorunum yok, para sorunum yok, namaza da başladım. Sizce niye bu içimdeki rahatsızlık? Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada Namaza başlaman iyi olmuş. Ben dinsiz bir insanım ancak namaz gibi bir inancın gerekliliği seni mutlu eder zamanla.

Bir sürü sebep sayabilirim.

• Uykusuzluk veya yorgunluk vardır. Onun için yeterli sürede ve zamanında uyumalısın.
  • Karnın açtır veya canın bir şeyler çekiyordur. Markete gidip istediğini alıp yiyebilirsin. Hatta yerken bir şeyler izleyebilirsin.
  • Aile ile ilgili bir sorunun olabilir.
  • İlişki ile ilgili bir sorunun olabilir.
  • Ortam sıcaklığı sana göre olmayabilir. Ortamın sıcaklığını kendine göre ayarlamalısın.
  • Fazla mastürbasyon zararlıdır. Onun dengesini ayarlamalısın.
  • Dışarı çıkıyor musun? Eğer çıkmıyorsan ara sıra dışarı çıkmalısın. Sağlığın için önemlidir.
  • Bol bol su içmeye özen göster.

Ramazanın 20'lerinde falan.

Bir sürü sebep sayabilirim.

• Uykusuzluk veya yorgunluk vardır. Onun için yeterli sürede ve zamanında uyumalısın.
  • Karnın açtır veya canın bir şeyler çekiyordur. Markete gidip istediğini alıp yiyebilirsin. Hatta yerken bir şeyler izleyebilirsin.
  • Aile ile ilgili bir sorunun olabilir.
  • İlişki ile ilgili bir sorunun olabilir.
  • Ortam sıcaklığı sana göre olmayabilir. Ortamın sıcaklığını kendine göre ayarlamalısın.
  • Fazla mastürbasyon zararlıdır. Onun dengesini ayarlamalısın.
  • Dışarı çıkıyor musun? Eğer çıkmıyorsan ara sıra dışarı çıkmalısın. Sağlığın için önemlidir.
  • Bol bol su içmeye özen göster.
Uykusuzlukla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Acıkınca bir şeyler izleyip yemek yerim
Sanmıyorum
Sanmıyorum
Onu hiç düşünmedim olabilir mi olabilir
...
Fırsat buldukça
Bu aralar içmeye çalışıyorum masama cam sürahi koydum