Heitaus

Uzman
Yer
İzmir
23 saat önce "Tarık Pasha" isimli kanal; "TÜM İFTİRALARI ÇÖZDÜM | ENES BATUR BELGESELİ" adında bir video yükledi. Bu video sadece Enes Batur hakkında bilgiler vermek ile kalmıyor, hayat hakkında kimimizin görmezden geldiği, kimimizin üstüne hiç düşünmediği, kimimizin ise fark edip türlü düşünceleri benimsediği şeyleri anlatıyor.

Bu videoyu izlemenizi kesinlikle öneriyorum. Denildiği gibi, belgesel tadında. CharmQuell'e olan güven de 0'a indi bu andan itibaren benim için. Enes Batur bu güne kadar ne anlatmaya çalışıyordu, neler yaşadı ve olaylar nasıl gelişti, her şeye cevap olmuş video. Uzunluğuna aldanmayın çünkü bir solukta bitecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
CharmQuell kimseden izin almadan devamlı birilerinin hayatını ifşa ediyor. Enes batur neden depresyona girdi onu da anlamadım. Her türlü imkana sahipsin misler gibi yaşa işte.

Bunu anlamanız için sizi bu videodan haberdar ettim zaten. Video her şeyin açıklaması.

Linç kültürü moda olunca herkes linçliyor, övgü kültürü moda olunca da herkes övüyor. İnternette gördüğümüz veya duyduğumuz her şeye inanmamak lazım. Çünkü bunlardan ekmek yiyen çok oluyor, Charm da onlardan biri. :D

"Umarım iyileşir." demek varken herkes gömüyor adamı, o da ayrı. Bu da sosyal medyanın etkisi.

Bu adama ne iftirası atılmıştı ki?

Linç kültürü moda olunca herkes linçliyor, övgü kültürü moda olunca da herkes övüyor. İnternette gördüğümüz veya duyduğumuz her şeye inanmamak lazım. Çünkü bunlardan ekmek yiyen çok oluyor, Charm da onlardan biri. :D

"Umarım iyileşir." demek varken herkes gömüyor adamı, o da ayrı. Bu da sosyal medyanın etkisi.
Klasik Tr halkı işte, Enes Batur’u çocukken sabah akşam izleyenler şimdi büyüyünce herkes sevmiyor diye hater olmuş.

Her türlü imkana sahipsin misler gibi yaşa işte.
Öyle olmuyor o iş maalesef hocam, psikolojik hastalık denen bir şey var. Enes Batur’da hastaydı başına bir şey geldiği için depresyona girmedi.

Bu adama ne iftirası atılmıştı ki?

Amatamde yattı demişti charm. Amatem öyle kafana göre hasta yatırınca çıkarabileceğin bir yer değil. Ashtar tarikatı vs diye bir hikaye dizmişti olayların arkasına. Onlarda lölö'ymüş diyelim. Enes için teşhisli falan demişlerdi. Ortada teşhis falan da yokmuş, kuru dedikodu. Kendiniz bakacaksanız ilk 20'dakikayı atlasanız bir şey kaybetmezsiniz. Direkt çekirdek alıp çıkacaksanız 48.dakikadan itibaren asıl olaylar. 27 dakika Enes'in attığı postları ve matrix göndermelerini açıklıyor tarık.

Gülmeden edemedim doğrusu. Adam parayla yapılabilecek her şeyi deneyimlemiş, can sıkıntısından yahut yeni bir hobi olarak böyle şeylerle uğraşıyor, kafayı filmlere ve sisteme takmış belli ki. Hamur işiyle beslenen insanlar da zenginin yaşadığı bunalıma anlam yükleyip kendince şifre çözmeye çalışıyor. Kıyamam.