Techolay Premium mantıklı aslında. Premium özel forumlar, mesaj ve konu silebilme, oluşturulan konunun hemen beklemeden kabul edilmesi gibi şeyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Techolay Premium avantajları:
  • Mesajlar arasındaki bekleme süresi: 20 saniye, 10 saniye.
  • Konular arasındaki bekleme süresi: 20 dakika, 10 dakika.
  • Mesaj paylaştıktan sonra düzenleme süresi: 60 dakika, 120 dakika.
  • Günlük rapor limiti: 25, 35.
  • Ek boyutu: 8 MB, 256 MB.
  • İmzaları renklendirme.
Fiyat: ₺149.99 (aylık)
Yıllık abonelikte %10 tasarruf imkanı.

Bence gayet makul. Yazalım bunu bir kenara.
150 çok hocam, 99,99 TL makul. Biraz daha avantaj eklenebilir gibi.

Yakında biz de Techolay premium mu açsak ne? Her şeye premium geliyor arkadaş!

Yemeksepeti premium nedir mesela? "abi benim yemekler daha hızlı gelsin."

:D

Niye geliyor? Asıl para orada çünkü. Sen bakıyosun 50 60 lira bir şey olmaz diyorsun. YouTube 90 Spotify 80 Netflix 400 derken bir bakıyorsun firmaların finansal kölesi olmuşsun. Harika cuma muhteşem perşembe derken eve ne kadar saçma sapan alet varsa dolduruyorsun.

Eskiden bir şeye bir kere para verir alırdın, şimdi nefes almamız bile abonelik sistemine bağlanacak diye korkuyorum. Sanki kurye uçakla gelecekmiş gibi milleti darlıyorlar ama işin aslı parayı önceden garantilemek istemeleri. Her yer dijital haraç kesme mekanizmasına döndü, yakında tuvalete bile "Sıra Bekleme Premium" ile gireceğiz bu gidişle.

Tertemiz kullanılabilen uygulamaları önce kullanılamayacak hale getirecek düzeyde reklam dayayıp sonra millete premium, nitro zart zurt satan bütün firmaların kulaklarını bol bol çınlatıyorum. Prime video dışında hiçbirine de üyelik parası vermiyorum.