Her Türk böyle hissediyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunahan4321
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hahahaha bu sözümde beyi şikayet edeceksin acaba çok merak ediyorum.

Ben bu yüzden her zaman dikattliyimdir disarida beni ezersin ona karşılık verilir ama devlete karşı her zaman saygiliyizdir çünkü kim olursa olsun bir şey diyemeyiz şimdi bunu ağzımdan bakla çıkartmaya çalışıyorsun galiba Allah ıslah etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her Türk böyle hissedemez. Çünkü mevzu bahsi geçen konunun Türklükle ilgisi yoktur. Ha siz genelleme yapacaksanız Türklüğe vurmanın hiç alakası yok bence. Zaten Türk'ün ezanla işi olmaz bir kere.

İfadeler: 62
Forumun trolünü bu arkadaş ilan ediyorum. Hızlıca banlanırsın umarım...

Gerçek Müslüman gibi davrandigim için bu ayrıştırmaya katiyorsaniz banlayin sizin gibi insanlarla gerçek hayatta tanismiyorum, konusmuyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oldukten sonra atomlarina ayrilicaksan ne diye vatanı koruyorsun kanka o zaman şehit olmayacaksam, yani bir ateist gözünde bakarsak tamam bir kere geliyoruz Dünya'ya gözünde bakarsın ancak atomlarina ayrılacağını inandigin için şöyle bir düşünce de aklından geçer: E Allah yoksa Türkiye ve Amerika vb. her ülke insan toz olacak o zaman ben ne diye yarıldım deyip konuşacak ve askere gidince de korkarak catisacak.

Bir şey demeyeyim diyorum da.. Lütfen önce git Türkçe yazmayı ve hatta konuşmayı öğren sonra da millete bir şeyler anlattığını sanmaya devam edersin.

Hocam trolsünüz varsayıyorum. Şehit haberimiz var sırası değil.

Bu yanlış bir yaklaşım. Müslüman olan Türk için ezan kutsaldır. Arkadaşla aynı seviyeye düştünüz...
Bahsettiğiniz üzere Müslüman olan için. Türklük kavramı başka bir şey sevgili Ulunay. İşinize gelmeyince beğenmezsiniz tabii.

İfadeler: 62
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…