Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:D

Hahahaha bu sözümde beyi şikayet edeceksin acaba çok merak ediyorum.

Ben bu yüzden her zaman dikattliyimdir disarida beni ezersin ona karşılık verilir ama devlete karşı her zaman saygiliyizdir çünkü kim olursa olsun bir şey diyemeyiz şimdi bunu ağzımdan bakla çıkartmaya çalışıyorsun galiba Allah ıslah etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her Türk böyle hissedemez. Çünkü mevzu bahsi geçen konunun Türklükle ilgisi yoktur. :LOL: Ha siz genelleme yapacaksanız Türklüğe vurmanın hiç alakası yok bence. Zaten Türk'ün ezanla işi olmaz bir kere. ;)

• Düşündürücü
İfadeler: 62
Her Türk böyle hissedemez. Çünkü mevzu bahsi geçen konunun Türklükle ilgisi yoktur. :LOL: Ha siz genelleme yapacaksanız Türklüğe vurmanın hiç alakası yok bence. Zaten Türk'ün ezanla işi olmaz bir kere. ;)
Oldukten sonra atomlarina ayrilicaksan ne diye vatanı koruyorsun kanka o zaman şehit olmayacaksam, yani bir ateist gözünde bakarsak tamam bir kere geliyoruz Dünya'ya gözünde bakarsın ancak atomlarina ayrılacağını inandigin için şöyle bir düşünce de aklından geçer: E Allah yoksa Türkiye ve Amerika vb. her ülke insan toz olacak o zaman ben ne diye yarıldım deyip konuşacak ve askere gidince de korkarak catisacak.

Ben bu yüzden her zaman dikattliyimdir disarida beni ezersin ona karşılık verilir ama devlete karşı her zaman saygiliyizdir çünkü kim olursa olsun bir şey diyemeyiz şimdi bunu ağzımdan bakla çıkartmaya çalışıyorsun galiba Allah ıslah etsin.
Bir şey demeyeyim diyorum da.. Lütfen önce git Türkçe yazmayı ve hatta konuşmayı öğren sonra da millete bir şeyler anlattığını sanmaya devam edersin.

Size göre o Müslüman birini mutlu eder dinen bu vardır ancak sonradan Allah onu sınar ve yapmak zor gelir

Kanka siz dinden çıkmış gibi konuşuyorsunuz haberiniz olsun bu çok yanlış inşallah dışarıda tebligcilerin brosurlerini falan yirtmiyorsunuzdur yoksa gerçek hayatta karşılaşmayalim

Dininiz ne bilmiyorum ancsk Müslüman iseniz bu çok Cook yanlış düşünce ama bir şey diyemem. Ama sizde benim düşünceme bir şey demeyin ben bir komutan olsam tekbir seslerini yükseltir cogaltirdim. Ancak İstiklâl Marşı'ni okurken bana Çanakkale savaşı ve askerlerimizin imanli bir şekilde şehit olduğu için gururluyum o aklıma geliyor ve şunu demek istiyorum bir insan kusursuz değildir ve bir insana anma töreni yapmak günah degil midir sizce

Hocam trolsünüz varsayıyorum. Şehit haberimiz var sırası değil.

images.webp

Allah nerede yaşıyor bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.