Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şey demeyeyim diyorum da.. Lütfen önce git Türkçe yazmayı ve hatta konuşmayı öğren sonra da millete bir şeyler anlattığını sanmaya devam edersin.
Hocam trolsünüz varsayıyorum. Şehit haberimiz var sırası değil.
Bak ben okadar kişi ile konuştum, şu an bana trol deme sebeniniz Müslüman'lığı kucumsemenizden geliyor. Komünist kitaplarla aklınız yıkanıyor, bize laf edersiniz bir de kardeşim vallahi de billlahi de yemin etmek istemem ancak ben namazına önem veren, 5 vakit olmasa da kılan bir insanım ve saygılı biriyim. Şu anda dinime laf ediliyor ve üzülüyorum ve bana trol diyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz üzere Müslüman olan için. Türklük kavramı başka bir şey sevgili Ulunay. ;)
Türk olan cümle, Türklüğe geçti. Atatürk'ün Türk tanıma baksana bir. Saçma sapan cümleler görüyor musun? Konu gayet açık. Dinine göre yargılama veya laf ebeliği yok.

Akşam akşam gene X'e döndü ortam.

Önce Türkçe yazmayı öğren sonra konuşalım. Yazdıklarının içinde tehdit suçuna girecek mesajın bile var. Yüksek ihtimal reşit değilsin o yüzden trollük yapmayı bırak. Mesajın:
Dostum bu kadar rencide etmeye ne gerek var? Ben sadece hissettiklerini soyledim ve olay buraya geldi, istersen şikayet et, reşit değilim ailem ile birlikte ifade vermeye gelirim.

Önce Türkçe yazmayı öğren sonra konuşalım. Yazdıklarının içinde tehdit suçuna girecek mesajın bile var. Yüksek ihtimal reşit değilsin o yüzden trollük yapmayı bırak. Mesajın:
Dostum istersen gel seninle Instagram'dan, WhatsApp'tan yada Discord'tan konuşalım, madem bana okadar laf carptirdin ciddi bir şekilde anlat derdini.

Bak ben okadar kişi ile konuştum, şu an bana trol deme sebeniniz Müslüman'lığı kucumsemenizden geliyor. Komünist kitaplarla aklınız yıkanıyor, bize laf edersiniz bir de kardeşim vallahi de billlahi de yemin etmek istemem ancak ben namazına önem veren, 5 vakit olmasa da kılan bir insanım ve saygılı biriyim. Şu anda dinime laf ediliyor ve üzülüyorum ve bana trol diyorsunuz.
Güzel kardeşim, bak zor sabrediyorum! Saçma sapan konuşacağına, buradan lütfen arkana bakmadan uzaklaş! Kimse seni ya da Müslüman oluşunu veya dinini sorgulamıyor ve küçümsemiyor. Zaten sinir hastasıyım bir de böyle saçmalıkları görünce kan beynime sıçrıyor. Senin yüzünden ceza almak istemiyorum ve lütfen ya sus ya da rica ediyorum buradan git.

Not:
Ceza verilecekse de cezamı çekmeye razıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.