5 kez 3'ü Rufus, 2'si MCT şeklinde format USB’si hazırlayarak format attım. Her şekilde "Hadi sizi bir ağa bağlayalım" hatası alıyorum kurulum sırasında. Bunu komut ile atlayabiliyorum ama normal sorunsuz kurmanın bir çözümü yok mudur? İlk kez yaşıyorum.
Anladığım kadarıyla internet seçeneği gözüküyor ancak internetleri görmüyor değil mi?

Masaüstü anakart ASUS Rog Strix B850-G
Kablosuz mu bağlayacaksınız? ROG STRIX B850-G GAMING WIFI | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
Bu link üzerinden öncelikle Windows 11’i seçin "Wireless" bölümünden sürücüyü indirin ve ZIP dosyasını ayıklayın, USB’ye dosyayı ZIP olmadan koyun. Sürücü yükle bölümünden de klasörü seçin. Kablolu ise LAN bölümünden indirin ve ZIP dosyasını ayıklayın ve klasörü USB’ye atın, sürücü yükle bölümünden klasörü seçin.

Kablosuz mu bağlayacaksınız? ROG STRIX B850-G GAMING WIFI | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
Bu link üzerinden öncelikle Windows 11’i seçin "Wireless" bölümünden sürücüyü indirin ve ZIP dosyasını ayıklayın, USB’ye dosyayı ZIP olmadan koyun. Sürücü yükle bölümünden de klasörü seçin.
Hocam ben bu şekilde değilde sorunsuz kurulumdan direkt nasıl çözebilirim o şekilde halletmek istiyorum. @X99 BIOS ayarlarında Fast Boot açık geliyor bundan sebep olabilir mi?

Hocam ben bu şekilde değilde sorunsuz kurulumdan direkt nasıl çözebilirim o şekilde halletmek istiyorum. @X99 BIOS ayarlarında Fast Boot açık geliyor bundan sebep olabilir mi?
Bu sorunun Fast Boot ile alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü yaşanan sorun sürücü dosyası eksikliğinden. Eğer dediğim bağlantıdan sürücüyü indirip dediğim adımları uygularsanız sorunsuz şekilde internete bağlanır ve sorunsuz bir kurulum yaparsınız.

Bu sorunun Fast Boot ile alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü yaşanan sorun sürücü dosyası eksikliğinden. Eğer dediğim bağlantıdan sürücüyü indirip dediğim adımları uygularsanız sorunsuz şekilde internete bağlanır ve sorunsuz bir kurulum yaparsınız.
Anladım hocam teşekkür ediyorum sizlere ancak ben bu sorunu yaşamadan kurulumu nasıl tamamlayabileceğimi merak ediyorum.