Herhangi bir enstrüman çalıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

Enstrüman çalıyor musunuz?

• Çalıyorum

• Öğreniyorum

• Çalmıyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Çalmıyorum, ancak ileride 8 telli elektro gitar veya enstrüman sayılır mı emin değilim ancak turntable çalmak isterim. Yaylılara da ilgim var aslında, kısaca gelecekte kesinlikle enstrüman çalmak isterim

Çalmıyorum, ancak ileride 8 telli elektro gitar veya enstrüman sayılır mı emin değilim ancak turntable çalmak isterim. Yaylıara da ilgim var aslında, kısaca gelecekte kesinlikle enstrüman çalmak isterim

Bence isi cok gece birakmadan ogrenmek en iyisi.

Bir de lütfen elektrogitar çalmak istiyorsanız, elektro gitarla başlayın. Klasik veya akustikle falan başlamayın.

Anahtar kelime, bravo.

Babama daha yeni bilgisayar almak icin ikna ettim,adamin 30 binden fazla parasi gidecek vallahi cok ustune gitmemek lazim.

Bir de lütfen elektro gitar çalmak istiyorsanız, elektro gitarla başlayın. Klasik veya akustikle falan başlamayın.
İşte benim yaptığım en büyük hata da bu oldu. Gitar çalacağım diye gidip klasik gitar aldım. Gerçi onun sebebi okulumdaki zorunlu müzik dersleriydi ama neyse. Satıp üstüne para koyduktan sonra elektro gitar alırım muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…