- Makaleler
- 9
Keman gerçekten harika bi' nimet, özellikle eşlikçiyken.
Mesela.
Keman gerçekten harika bi' nimet, özellikle eşlikçiyken.
Hatta keman lafı geçince aklıma direkt Ne Obliviscaris geldi. Keman soloları aşırı akılda kalıcıydı. Kemana ben de ilgi duyarım ama çok zor olduğu bariz şekilde ortada. Yine de çabalanırsa gerçekten de ödülü büyük bir enstrüman.Ne Obliviscaris'in tadını başka hiçbiri veremiyor. Keman gerçekten harika bi' nimet, özellikle eşlikçiyken.
2 3 yıl öncesinde gitar vardı, şimdi hiç hevesim yok. Sesim güzel değil ondan sanırım.
Kanun öğrenmek isterdim insanı alıp başka diyarlara götürüyor.
Ne Obliviscaris'in tadını başka hiçbiri veremiyor. Keman gerçekten harika bi' nimet, özellikle eşlikçiyken.
Açık konuşmam gerekirse aynı fikirde değilim. Özellikle viyolin tek başınayken berbat sesi oluyor. Ha belki düzgün çalandan dinlememişizdir.
Eğer dinlemediyseniz -öncesi de önemli olduğu için- sabredip atlamadan kemanlı kısma kadar gelmenizi rica edeceğim:
Bakın, şimdi yine yükseldim.
Biliyorum, zaten teorik olarak altyapı oluşturmaktan ve bass seslerden fazlaca hoşlanıyorum. O yüzden öyle bir yönelim var.Elektro gitar gibi bir müzik aleti değil. Elektro gitar teknikle ön plana çıkıyor ama bassta teori inanılmaz önemli.
@Yavuz Çetin
Kesinlikle katılıyorum. Dünyada bu kadar çok şey varken çoğu şeyi tatmadan öleceğiz.