- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Reend
Başarılı
Aaaa adamın imzasında 
sudo rm -rf / yazıyor hemen bunu terminalime yapıştırıp çalıştırmalıyım. Bruhistan
Başarılı
6 ay önce Technopat'ta üye olduğum zamanlar RTE ile alakalı mizah amaçlı bir konu açmıştım. Ardından hemen o konumda silinip üstüne 2 yıl ceza almıştım. Neymiş efendim "Denetimi meşgul etmek" miş.
Ondan sonra kullanmayı bıraktım forumu.
- Makaleler
- 1
Kanka yerine knk yazdığım için yeşil forumdan ceza almam. Ya kanka yazmak istesem kanka yazardım, bir konu hakkında bir şeyi ayarında zorbalamak için öyle yazmıştım. Moderasyon npc gibiydi 2020-2021 civarında. Bu forumda hala cezam yok şükür.
İtachi Uchiha
Yetkin
Gereksiz mesajlar dışında bir sorun yok.
Başka bir foruma ait olan şu ceza. Sebebini sordugumda kullanıcıları baska forumlara yönlendirmekmis, kanıtını sordugumda ''raporunuz reddedildi'' mesajı geliyor
- Makaleler
- 5
Bu forumda aldığım uyarı. Çok sorguladım ancak hâlâ anlamadım, ben cidden neden bu uyarıyı aldım yahu? Anlamayanlar için, ben bu mesajı herhangi bir konuya yazmamıştım. Profile yazmıştım. (Yanlış hatırlamıyorsam Recep Baltaş'ın profili)
Bunun dışındaki uyarılarım çok da şey değil almayı hak ettim.
Kedi gözünün çok yakından çekilmiş fotoğrafını atıp bu neye benziyor diye konu açmıştım. Uygunsuz içerik diye 2 ay ban yedim. Yani ne alaka bu uyarı dedim.
Hatta anlattım resmin ne olduğunu. Sadece raporu reddettiler.
Sonra rapordan maddi/manevi milli/dini
Tüm değerlerine küfür ettikten sonra sınırsız ban yedim. Sonra dalga geçer gibi 3 yıl yapmış cezayı. Sonra sildim hesabı zaten.
Hatta anlattım resmin ne olduğunu. Sadece raporu reddettiler.
Sonra rapordan maddi/manevi milli/dini
Tüm değerlerine küfür ettikten sonra sınırsız ban yedim. Sonra dalga geçer gibi 3 yıl yapmış cezayı. Sonra sildim hesabı zaten.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347