Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD
Benim icin bu olaydir 🤣
Ya arkadas bu komutun (sudo rm fr) anlamimi bilmeyen Allah rizasi icin Linux kullanmasin.

_20250610_163938.webp

Sizlerin de goruslerini ve uyarilarini bekliyorum!

Demek moderatör bilmiyormuş 6 uyarı almışım ne ara almışsam.

6 ay önce Technopat'ta üye olduğum zamanlar RTE ile alakalı mizah amaçlı bir konu açmıştım. Ardından hemen o konumda silinip üstüne 2 yıl ceza almıştım. Neymiş efendim "Denetimi meşgul etmek" miş.:D Ondan sonra kullanmayı bıraktım forumu.

Kanka yerine knk yazdığım için yeşil forumdan ceza almam. Ya kanka yazmak istesem kanka yazardım, bir konu hakkında bir şeyi ayarında zorbalamak için öyle yazmıştım. Moderasyon npc gibiydi 2020-2021 civarında. Bu forumda hala cezam yok şükür.

Ekran Alıntısı.webp

Bu forumda aldığım uyarı. Çok sorguladım ancak hâlâ anlamadım, ben cidden neden bu uyarıyı aldım yahu? Anlamayanlar için, ben bu mesajı herhangi bir konuya yazmamıştım. Profile yazmıştım. (Yanlış hatırlamıyorsam Recep Baltaş'ın profili)

Bunun dışındaki uyarılarım çok da şey değil almayı hak ettim.

Kedi gözünün çok yakından çekilmiş fotoğrafını atıp bu neye benziyor diye konu açmıştım. Uygunsuz içerik diye 2 ay ban yedim. Yani ne alaka bu uyarı dedim.
Hatta anlattım resmin ne olduğunu. Sadece raporu reddettiler.

Sonra rapordan maddi/manevi milli/dini
Tüm değerlerine küfür ettikten sonra sınırsız ban yedim. Sonra dalga geçer gibi 3 yıl yapmış cezayı. Sonra sildim hesabı zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.