Because The Internet 15

Çalışkan
Command+R ile bilgisayarı formatladım arkadaşlar. iCloud hesabımdan da çıkış yapmıştım. Başka dikkat etmem gereken bir şey var mı? Verilerimin gözükmesini istemiyorum.

Aynen format atmadan önce Mac'imi Bul'u kapattıysan aktivasyon kilidi kalkmıştır zaten. Başka bir şey yapmana gerek yok.
iCloud hesabıma bilgisayardan girmeye çalışırsa herhangi bir şekilde bilgisayarı tanıyıp direkt girmez değil mi? iCloud hesabı kısmında aygıtlarda hemen silmeme izin vermiyor. 10 unda silebilirmiş. Ama pcyi komple formatladım yeni cihaz olarak görmesi lazım mantıken.

iCloud hesabıma bilgisayardan girmeye çalışırsa herhangi bir şekilde bilgisayarı tanıyıp direkt girmez değil mi? iCloud hesabı kısmında aygıtlarda hemen silmeme izin vermiyor. 10'unda silebilirmiş. Ama PC'yi komple formatladım yeni cihaz olarak görmesi lazım mantıken.

Format attığın için cihazdaki tüm oturumlar ve veriler silindi zaten, otomatik girmesi imkansız. Bul özelliğini de kapattıysan alıcı cihazı sıfır gibi kendi hesabıyla kurabilir, kafan rahat olsun.

Format attığın için cihazdaki tüm oturumlar ve veriler silindi zaten, otomatik girmesi imkansız. Bul özelliğini de kapattıysan alıcı cihazı sıfır gibi kendi hesabıyla kurabilir, kafan rahat olsun.
Hocam bilgisayarı sıfırlamadan tekrar giriş yapmayı denediğimde direkt girmişti. Şimdi formatladım yeni cihaz olarak görür mü diye sormuştum. Takıntı yaptım galiba :D