Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir
Rehberime hoş geldiniz, burada size herhangi bir oyunda Türkçe yama kurduktan sonra (veya kurmadan) ara sahnelerde etraftaki çevre sesleri, araba sesleri gelmesine rağmen karakterlerin diyaloglarının gelmemesinin çözümünü anlatacağım. Hız kaybetmeden başlayalım.

Türkçe yama ile alakası var mı bilmiyorum. Bu sonuca Türk ve yabancı forumlardaki araştırmalarımla vardım.
Görev çubuğundaki ses simgesine sağ tıklıyoruz.

1.webp

"Ses ayarlarını aç"

2.webp

"Diğer ses ayarları"

3.webp

Asıl kullandığımız ses cihazına sağ tıklayıp "Yapılandır" dedikten sonra Stereo seçeneğine tik atıyoruz.
Eğer ses kaynağınız 7.1 Surround ise olmuyor.

Rehberime hoş geldiniz, burada size herhangi bir oyunda Türkçe yama kurduktan sonra (veya kurmadan) ara sahnelerde etraftaki çevre sesleri, araba sesleri gelmesine rağmen karakterlerin diyaloglarının gelmemesinin çözümünü anlatacağım. Hız kaybetmeden başlayalım.

Türkçe yama ile alakası var mı bilmiyorum. Bu sonuca Türk ve yabancı forumlardaki araştırmalarımla vardım.
Görev çubuğundaki ses simgesine sağ tıklıyoruz.

Eki Görüntüle 143826

"Ses ayarlarını aç"

Eki Görüntüle 143828

"Diğer ses ayarları"

Eki Görüntüle 143829

Asıl kullandığımız ses cihazına sağ tıklayıp "Yapılandır" dedikten sonra Stereo seçeneğine tik atıyoruz.
Eğer ses kaynağınız 7.1 Surround ise olmuyor.
Herhangi bir oyunda diyalog seslerinin gelmemesi sorunu için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Ses Simgesine Sağ Tık:
- Görev çubuğundaki ses simgesine sağ tıklayın.

2. Ses Cihazını Seçin:
- Açılan menüden, kullanılan ses cihazına sağ tıklayın ve "Yapılandır" seçeneğini seçin.

3. Ses Konfigürasyonu:
- Karşınıza çıkan pencerede "Stereo" seçeneğine tıklayarak seçin. Eğer ses sisteminiz 7.1 Surround ise bu ayar sorunu çözebilir.

4. Diğer Ses Ayarlarını Kontrol Edin:
- Gerekirse "Ses ayarlarını aç" seçeneği üzerinden diğer ses ayarlarını kontrol edin. "Ses sorunlarını gider" seçeneğini de kullanarak otomatik düzeltme yapmayı deneyin.

Bu adımlar genellikle diyalog sesleriyle ilgili sorunları düzeltmektedir.