Merhaba ben mesela Instagram'a girdiğimde karşıma bir şifre sormasını istiyorum. Bunu herhangi bir eklenti ile yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Focus uygulamalarının da bunu destekleyeceğini düşünüyorum. Çünkü aynı mantıkta çalışırlar fazla süre geçirirsen o siteyi engelleyip şifre isteyebilirsin. Sen süre değil de direkt olarak engellemeyi tercih ederek kullanabilirsin.
Tampermonkey gibi script loader kullanabilirsin, script içerisinde istediğin URL'leri belirtip promptbox ile bu URL'lerin açılışında sürekli şifre sorgusu yapabilirsin.
Birçok çözüm mevcut.
Düzenleme: Yer kaplayan embed'lar kaldırıldı. Yazım hataları düzeltildi.
Focus uygulamalarının da bunu destekleyeceğini düşünüyorum. Çünkü aynı mantıkta çalışırlar fazla süre geçirirsen o siteyi engelleyip şifre isteyebilirsin. Sen süre değil de direkt olarak engellemeyi tercih ederek kullanabilirsin.
Tampermonkey gibi script loader kullanabilirsin, script içerisinde istediğin URL'leri belirtip promptbox ile bu URL'lerin açılışında sürekli şifre sorgusu yapabilirsin.
Birçok çözüm mevcut.
Secure your Chrome, Edge, or Opera browser with BrowserLock. Lock your browser with a password to protect your privacy and data. Install now and stay safe online!
browserlock.io
Veya aşağıdaki sorgu sonuçlarında çıkanları deneyin;
Add new features to your browser and personalize your browsing experience.
chromewebstore.google.com
Aklıma gelen alternatif çözümler;
Focus uygulamalarının da bunu destekleyeceğini düşünüyorum. Çünkü aynı mantıkta çalışırlar fazla süre geçirirsen o siteyi engelleyip şifre isteyebilirsin.
Tampermonkey gibi script loader kullanabilirsin, script içerisinde istediğin URL'leri belirtip promptbox ile şifre alabilirsin.
Birçok çözüm mevcut.