Çözüldü Herhangi bir siteye girerken şifre sorgusu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba ben mesela Instagram'a girdiğimde karşıma bir şifre sormasını istiyorum. Bunu herhangi bir eklenti ile yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aşağıda sizin için birkaç seçenek buldum;
Veya aşağıdaki gibi bir sorguyla siz de arayabilir, çıkan sonuçlardaki araçları deneyebilirsiniz;
Aklıma gelen alternatif çözümler;
  • Focus uygulamalarının da bunu destekleyeceğini düşünüyorum. Çünkü aynı mantıkta çalışırlar fazla süre geçirirsen o siteyi engelleyip şifre isteyebilirsin. Sen süre değil de direkt olarak engellemeyi tercih ederek kullanabilirsin.
  • Tampermonkey gibi script loader kullanabilirsin, script içerisinde istediğin URL'leri belirtip promptbox ile bu URL'lerin açılışında sürekli şifre sorgusu yapabilirsin.

Birçok çözüm mevcut.

Düzenleme: Yer kaplayan embed'lar kaldırıldı. Yazım hataları düzeltildi.
Aşağıda sizin için birkaç seçenek buldum;
Veya aşağıdaki gibi bir sorguyla siz de arayabilir, çıkan sonuçlardaki araçları deneyebilirsiniz;
Aklıma gelen alternatif çözümler;
  • Focus uygulamalarının da bunu destekleyeceğini düşünüyorum. Çünkü aynı mantıkta çalışırlar fazla süre geçirirsen o siteyi engelleyip şifre isteyebilirsin. Sen süre değil de direkt olarak engellemeyi tercih ederek kullanabilirsin.
  • Tampermonkey gibi script loader kullanabilirsin, script içerisinde istediğin URL'leri belirtip promptbox ile bu URL'lerin açılışında sürekli şifre sorgusu yapabilirsin.

Birçok çözüm mevcut.

Düzenleme: Yer kaplayan embed'lar kaldırıldı. Yazım hataları düzeltildi.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam Chrome web Store da 1 tanesi çalıştı ama diğer browserlock da deneyeyim.

"Beni hatırlama" seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Bu video da 1:12 ve 7:01 de ki yerleri izlerseniz sanırım bu işinizi görecektir.

Deneyeyim geri dönüş yapacağım.

"Beni hatırlama" seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Bu video da 1:12 ve 7:01 de ki yerleri izlerseniz sanırım bu işinizi görecektir.

Hocam videodaki tam istediğim gibi değil benim istediğim girdiğimde koyduğum bir şifreyi soracak.

Son düzenleme:

Öyle bir şey daha önce hiç görmedim, muhtemelen yok hocam bahsettiğiniz şey.

YouTube'dan hiç yardım aldınız mı o eklenti için?

Yok hocam birkaç sitede baktım ama çok işime yarayan bir şey bulamadım.

Hocam dediğiniz sitelerden bazıları işime yarayan türden sağ olun. @Heitaus hocam size de teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…