hovarda

Yetkin
Yer
Samsun
Herkese merhaba,

Mahalleden arkadaşın 15-20 yıllık her yerde kullandığı mail adresi durup dururken tarayıcıdan ve telefondan çıkış yapmış, aksi gibi şifreyi de unutmuş. Şifre isteğinde bulunduğunda telefonla SMS seçtiğinde bu doğrulama kullanılmıyor diye uyarı alıyormuş. Dediğine göre oğlu için Roblox hesabı oluşturduktan sonra böyle olmuş.

Ben de denedim aynı uyarıyı gördüm, hatta dün Microsoft'un hesap kurtarma formu vardı onu doldurup yolladım. 24 saat sonra cevap gelir diyordu ama gelen giden olmadı. Bu adresi nasıl kurtarabiliriz? Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

Mahalleden arkadaşın 15-20 yıllık her yerde kullandığı mail adresi durup dururken tarayıcıdan ve telefondan çıkış yapmış, aksi gibi şifreyi de unutmuş. Şifre isteğinde bulunduğunda telefonla SMS seçtiğinde bu doğrulama kullanılmıyor diye uyarı alıyormuş. Dediğine göre oğlu için Roblox hesabı oluşturduktan sonra böyle olmuş.

Ben de denedim aynı uyarıyı gördüm, hatta dün Microsoft'un hesap kurtarma formu vardı onu doldurup yolladım. 24 saat sonra cevap gelir diyordu ama gelen giden olmadı. Bu adresi nasıl kurtarabiliriz? Bilgisi olan var mı?
Hotmail hesabını kurtarmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Microsoft Hesap Kurtarma Sayfasına Git:
- Microsoft Hesap Kurtarma sayfasına gidin.

2. Hesap Bilgilerini Girin:
- Kurtarmak istediğiniz Hotmail adresini girin ve "İleri" butonuna tıklayın.

3. Doğrulama Yöntemini Seçin:
- SMS doğrulama seçeneği mevcutsa, bu seçeneği kullanarak devam edin. Ancak daha önce bahsettiğiniz "bu doğrulama kullanılmıyor" uyarısını alıyorsanız:
- "Diğer seçenekler" ya da "E-posta ile almak istiyorum" seçeneğini deneyin.

4. Alternatif E-posta veya Telefon Numarasını Kullanın:
- Eğer kayıtlı başka bir e-posta adresi veya telefon numarası varsa, bunu seçip doğrulama yapmayı deneyin.

5. Hesap Kurtarma Formunu Doldurun:
- Eğer erişim sağlayamazsanız Microsoft'un hesap kurtarma formunu kullanarak sık sorulan soruları cevaplayın. Daha ayrıntılı bilgiler verirseniz, hesabı kurtarma şansınız artar (örneğin, önceki şifreler, hesabın oluşturulma tarihi veya hesabınızdaki kişisel bilgiler).

6. Destek Talebi Oluşturma:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramadıysa, Microsoft Destek ile iletişime geçin ve durumunuz hakkında bilgi verin. Hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlamanız gerekebilir.

7. Hesabı Kontrol Edin:
- Kurtarma süreci tamamlanınca, yeni belirtilen şifreyi kullanarak hesabınıza giriş yapmayı deneyin.

Bütün süreç boyunca sabırlı olun; bazen yanıt almak biraz zaman alabilir. Eğer başka bir sorun veya yeni bilgi varsa, lütfen paylaşın.