Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aşağıda sizin için birkaç seçenek buldum;
Aklıma gelen alternatif çözümler;
Birçok çözüm mevcut.
Düzenleme: Yer kaplayan embed'lar kaldırıldı. Yazım hataları düzeltildi.
- FocusGuard - Site Engelleme & Odak Modu
- BlockSite: Block Websites & Stay Focused
- Browser Lock | Tarayıcını Kilitle
- Focus uygulamalarının da bunu destekleyeceğini düşünüyorum. Çünkü aynı mantıkta çalışırlar fazla süre geçirirsen o siteyi engelleyip şifre isteyebilirsin. Sen süre değil de direkt olarak engellemeyi tercih ederek kullanabilirsin.
- Tampermonkey gibi script loader kullanabilirsin, script içerisinde istediğin URL'leri belirtip promptbox ile bu URL'lerin açılışında sürekli şifre sorgusu yapabilirsin.
Birçok çözüm mevcut.
Birçok çözüm mevcut.
- Focus uygulamalarının da bunu destekleyeceğini düşünüyorum. Çünkü aynı mantıkta çalışırlar fazla süre geçirirsen o siteyi engelleyip şifre isteyebilirsin. Sen süre değil de direkt olarak engellemeyi tercih ederek kullanabilirsin.
- Tampermonkey gibi script loader kullanabilirsin, script içerisinde istediğin URL'leri belirtip promptbox ile bu URL'lerin açılışında sürekli şifre sorgusu yapabilirsin.
Birçok çözüm mevcut.
Son düzenleme:
![]()
BrowserLock | Lock your Browser
Secure your Chrome, Edge, or Opera browser with BrowserLock. Lock your browser with a password to protect your privacy and data. Install now and stay safe online!browserlock.io
Veya aşağıdaki sorgu sonuçlarında çıkanları deneyin;
![]()
Chrome Web Store
Add new features to your browser and personalize your browsing experience.chromewebstore.google.com
- Focus uygulamalarının da bunu destekleyeceğini düşünüyorum. Çünkü aynı mantıkta çalışırlar fazla süre geçirirsen o siteyi engelleyip şifre isteyebilirsin.
- Tampermonkey gibi script loader kullanabilirsin, script içerisinde istediğin URL'leri belirtip promptbox ile şifre alabilirsin.
Birçok çözüm mevcut.
Hocam Chrome web Store da 1 tanesi çalıştı ama diğer browserlock da deneyeyim.
"Beni hatırlama" seçeneklerini kullanabilirsiniz.
Bu video da 1:12 ve 7:01 de ki yerleri izlerseniz sanırım bu işinizi görecektir.
Deneyeyim geri dönüş yapacağım.
"Beni hatırlama" seçeneklerini kullanabilirsiniz.
Bu video da 1:12 ve 7:01 de ki yerleri izlerseniz sanırım bu işinizi görecektir.
Hocam videodaki tam istediğim gibi değil benim istediğim girdiğimde koyduğum bir şifreyi soracak.
Son düzenleme:
Hocam Chrome web Store da 1 tanesi çalıştı ama diğer browserlock da deneyeyim.
Deneyeyim geri dönüş yapacağım.
Hocam videodaki tam istediğim gibi değil benim istediğim girdiğimde koyduğum bir şifreyi soracak.
Öyle bir şey daha önce hiç görmedim, muhtemelen yok hocam bahsettiğiniz şey.
Öyle bir şey daha önce hiç görmedim, muhtemelen yok hocam bahsettiğiniz şey.
Hocam 1 tane var URL locker ama o da kapatamıyorum istediğim zaman.
Hocam 1 tane var URL locker ama o da kapatamıyorum istediğim zaman.
YouTube'dan hiç yardım aldınız mı o eklenti için?
Yok hocam birkaç sitede baktım ama çok işime yarayan bir şey bulamadım.
Veya aşağıdaki gibi bir sorguyla siz de arayabilir, çıkan sonuçlardaki araçları deneyebilirsiniz;
Birçok çözüm mevcut.
Hocam dediğiniz sitelerden bazıları işime yarayan türden sağ olun. @Heitaus hocam size de teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
Son düzenleme: