Aslında Win 10 da parayla satın aldığım bir uygulama ile kendinize bir sürü macOS temelli tema yapabiliyorsunuz. Uygulamanın ücretsiz versiyonu var ama ben steam atölyesine erişimim olsun ve yapımcıya destek olmak amacı ile steamden satın aldım. Ücretsiz hali githubta olması lazımdı. Paralı versiyonunu size link olarak atıyorum. Ha bu arada tema benim kendi temam başkasının değil
Linux sanmıştım.
Şu günün saatine göre değişen arkaplanları en son Android bilmem kaçta gördüm bir daha da görmedim. Hem telefonda hem de bilgisayarda arıyorum bu duvar kağıtlarını.Masaustumu temiz tutuyorum. Arkaplan gunun saatine gore dinamik olarak degisiyor.
Eki Görüntüle 257
O duvar kağıdıyla olmaz. Ya uygulamayla yada sistemin kendi özelliği ile olcak.Eki Görüntüle 464
Şu günün saatine göre değişen arkaplanları en son Android bilmem kaçta gördüm bir daha da görmedim. Hem telefonda hem de bilgisayarda arıyorum bu duvar kağıtlarını.
Uygulamayı bulamadım desem daha doğru olurdu evet. Android'den kaldırılmış sanırım. Yağmur yağdığında duvar kağıdında da yağmur yağıyordu. Artık Android kaç bilmiyorum ya da hatırladığım bir Android mi ondan da emin değilim.O duvar kağıdıyla olmaz. Ya uygulamayla yada sistemin kendi özelliği ile olcak.