Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5481

Uzman
Makaleler
5
Açık kaynaklı olduğu için güvenilir olduğunu düşünüyorum fakat hesap ismi şifresi gibi şeylerin bilgilerini gördükleri için arada kalıyorum. Sizce güvenilir mi?

Çözüm
Açık kaynaklı olduğu için güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Her açık kaynak uygulamaya güvenli diyemeyiz. Zira genelde kullanıcılar derlenmiş bir sürümü kullanır depodaki koddan çok farklı olabilir kurduğunuz uygulama.

Hesap ismi şifresi gibi şeylerin bilgilerini gördükleri için arada kalıyorum.
O giriş yöntemlerinde bir aracı olmuyor aslında, bu tür uygulamaların giriş yöntemleri genellikle kullandığınız hizmete ait API'lar veya jetonlar aracılığıyla yapılıyor. Tıpkı tarayıcı arayüzünden giriyormuşsunuz gibi kullanırsınız.

Şimdiye kadar bir sıkıntısını duymadım, doğru kaynaktan indirdikten sonra bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Açık kaynaklı olduğu için güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Her açık kaynak uygulamaya güvenli diyemeyiz. Zira genelde kullanıcılar derlenmiş bir sürümü kullanır depodaki koddan çok farklı olabilir kurduğunuz uygulama.

Hesap ismi şifresi gibi şeylerin bilgilerini gördükleri için arada kalıyorum.
O giriş yöntemlerinde bir aracı olmuyor aslında, bu tür uygulamaların giriş yöntemleri genellikle kullandığınız hizmete ait API'lar veya jetonlar aracılığıyla yapılıyor. Tıpkı tarayıcı arayüzünden giriyormuşsunuz gibi kullanırsınız.

Şimdiye kadar bir sıkıntısını duymadım, doğru kaynaktan indirdikten sonra bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Çözüm

Doğru, demek istediğim şey açık kaynaklı programlara daha çok güveniyorum nedeni yazılan kodları yani Source Code'u inceleyebildiğimiz için biraz daha güvenilir geliyor. Tabii derlenmiş paket ile kaynaktaki paket aynı şekilde mi yazılmış bakmakta fayda var.

Son düzenleme: