itamyl

Becerikli
İyi günler, bugün hatta 10 dakika önce hesabımın şifresi değiştirildi hemen bilgisayarın başına geçip düzelttim ancak bu nasıl mümkün olabiliyor? 6 gün önce Instagram şifrenizi yenileyin diye mail gelmiş birisi denemiş sanırım nasıl mümkün olabilir? Şifrem zor onu geçtim 2 doğrulama var? Telefon güvenli kullanıyorum herhangi bir crack şey vs kurmadım cihazada.

Mail olarak gelmemiş hesabınıza giriş yapıldı diye hata olabilir şimdi düşününce

Son zamanlarda Instagram hesabını kullarak herhangi bir yere giriş yaptın mı? Özellikle illegal uygulama ya da sitelere Instagram hesabını kullanarak giriş yaptıysan, bu da hesabının çalınmasında önemli rol oynar.

Son zamanlarda Instagram hesabını kullarak herhangi bir yere giriş yaptın mı? Özellikle illegal uygulama ya da sitelere Instagram hesabını kullanarak giriş yaptıysan, bu da hesabının çalınmasında önemli rol oynar.
Hayır sadece telefondan giriş yaptım telefonu zaten çok kullanmıyorum.

Hayır sadece telefondan giriş yaptım telefonu zaten çok kullanmıyorum.

Dün de bende otomatik çıkış yaptı, 2 dakika sonra geri girdim hesabıma. VPN tarzı uygulamalar da hesapların çalınmasında büyük rol oynayabiliyor, ya da hesabına girerken sorunlar yaşayabiliyorsun. Mesela şifren doğru olmasına rağmen, inatla "Şifre yanlış" hatasıyla karşılaşabiliyorsun.

Dün de bende otomatik çıkış yaptı, 2 dakika sonra geri girdim hesabıma. VPN tarzı uygulamalar da hesapların çalınmasında büyük rol oynayabiliyor, ya da hesabına girerken sorunlar yaşayabiliyorsun. Mesela şifren doğru olmasına rağmen, inatla "şifre yanlış" hatasıyla karşılaşabiliyorsun.

Yokya direkt Reels izlerken birden mevcut hesabın sahibi şifreyi değiştirdi çıkış yapılıyor diye bir şey çıktı önüme.

Hocam konuyla alakasız olabilir ama Telegram hesabımda da dogrulamalar vs her şey açıktı ancak direkt giriş yapmışlardı bilgisayarıma virüs girdiği zaman.

2 adımlı doğrulamaya çok fazla güvenip fantezilere girmeyin diye boşa demiyoruz. Çerezleri çalar OTP bypass çakar sonra ruhun duymaz böyle işte. Meta ile iletişime geç tekrar olursa.