Ubisoft Connect Hesabım çalındı, ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CARTİ31
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 108
  • Etiketler Etiketler
    çalındı

CARTİ31

Uzman
Arkadaşlar, iyi günler. Bundan 2 sene önce tüm e-postalarım hintliler tarafından çalındı, geri aldım ama Ubisoft hesabımı çalan biraz sivri zeka olacak ki uiprejul@vecinomail.com Ubisoft e-postamı böyle çalmış. Ama ben Steam'imden R6 oynamak istediğim zaman Ubisoft açılınca hesaba erişimim var. Ubisoft'ta ticket açtım, Steam verify linki attılar ama 404 hatası veriyor. Adamlar gıcık oldum. E-postamı nasıl değiştirebilirim? Ticket yoluyla olacak yüksek ihtimal ama adamlara derdimi nasıl daha iyi anlatabilirim? Bu yaygın bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durum aslında pek yaygın bir sorun değil. Yaklaşık 6-7 yıldır hem Ubisoft hem de Steam hesaplarımı aktif kullanıyorum; şimdiye kadar herhangi bir çalınma veya izinsiz bilgi değişikliği durumuyla karşılaşmadım. Bilgisayarınızda kullandığınız yazılımlara ve genel sistem güvenliğine dikkat etmenizi öneririm.

Hesabın size ait olduğunu kanıtlamak adına, e-posta doğrulama aşamasında gerekli ekran görüntülerini ve kanıtları ekleyerek Ubisoft ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Ubisoft’un destek ekibi Steam kadar hızlı ve çözüm odaklı geri dönüş yapar mı bilemem; zira bazen oldukça mekanik ve kalıplaşmış yanıtlar verebiliyorlar.

Eğer süreci yokuşa sürüp size yardımcı olmuyorlarsa doğrudan yetkili bir birime bağlanmayı talep edin. Hatta açıkça şunu söyleyebilirsiniz: 'Sistemleriniz üzerinde erişimim olsa zaten sizinle neden uğraşayım? Beni doğrudan bir üst temsilciye bağlayın.' diyerek ağırlığınızı koyun.

Konuyla ilgili resmi yardım sayfasına da şuradan göz atabilirsiniz: Ubisoft Help

Çok sağ olun teşekkür ederim zaten cevaplarıma geri dönüş yapmayı bıraktılar yarın başka bir e postadan ticket atacağım başta dediklerinizi SS yoluyla ve yaşadığım sorunu tekrardan net anlatacağım olmazsa ikinci dediğinizi deneyeceğim teşekkür ederim ayrıca dediğim gibi olay 2 sene önce oldu o zamandan şimdiye kadar herhalde 6 kez format atmışımdır bilgisayarıma şu anlık bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Yine de bilmediğiniz kaynaklardan indirme yapmayınız Türkçe yama kuracağım diye her exeye BAT güvenmeyin yani örnek olarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…