Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

10 dakika önce hesabımın profil fotoğrafı silindi. 10 sayfalık profil yorumlarım silindi ve tüm arkadaşlarım engellenmiş. Biyografime İngilizce olarak banlandığımla ilgili şeyler yazmış ve ekte bırakacağım mesajları da eklemiş. Ancak ne şifrem değişmiş ne de hesabımdan eşya çalınmış.

Sizce bunu nasıl yaptı? Format atmayı bilmiyorum, bilgisayarı sıfırlasam yeter mi? Hesabıma bunları nasıl yapmış olabilir? Ne önerirsiniz?
Şifremi değiştirdim ve Steam Guard uzun zamandır aktifti. İki gün öncesinde şunları indirdim, bunlarla alakalı olma ihtimali var mı? Nereden indirdiğimi hatırlamıyorum ama bunları yaşadım.

1751656855085.webp

Screenshot_20250704_221607_Steam Chat.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüsü silmeden şifre değiştirmek akıl kârı değil. Önce virüsü temizle. Malwarebytes öneririm. Github harici bir yerden goodbyedpi indirme. Virüs taramasından sonra şifreni tekrar değiştir.

Steam Guard'ı mutlaka kullanmanı öneririm. 6 Mayıs tarihinde büyük bir hack saldırısına maruz kaldım. Bilgisayarım ile giriş yaptığım yüm hesaplarım çalındı. Sadece Steam'ime giremediler. Steam Guard işini o kadar iyi yapıyor.

Virüsü silmeden şifre değiştirmek akıl kârı değil. Önce virüsü temizle. Malwarebytes öneririm. GitHub harici bir yerden GoodbyeDPI indirme. Virüs taramasından sonra şifreni tekrar değiştir.

Kaspersky bir şey bulamadı şimdi bunu indiriyorum.

Virüsü silmeden şifre değiştirmek akıl kârı değil. Önce virüsü temizle. Malwarebytes öneririm. Github harici bir yerden goodbyedpi indirme. Virüs taramasından sonra şifreni tekrar değiştir.
bu hata nedir ?
1751658116132.webp

@Hans, format atmayacağım diyorsanız Malwarebytes'a ek olarak HitmanPro ve ESET Online Scanner ile de sisteminize tarama yapın. ESET Online Scanner ile tarama yapacağınız zaman "Tam Tarama" seçeneğini seçin.

Ayriyeten Malwarebytes Türkiye'den çekildi. İndirme sağlarken VPN açmazsanız hata alırsınız, VPN açın.