3 gündür telefonuma Telegram'dan doğrulama mesajı geldi. Kod talep etmediyseniz bu mesajı önemsemeyin yazıyordu altında. Sabah baktım Telegram'dan mesaj gelmiş United States'ten Samsung Galaxy S10 giriş yaptı siz değilseniz çıkış yapın diye. Çıkışı yaptım sonra Telegram'a şifre koydum kimseye mesaj atılmamış sanırım şükür ki. Dikkat etmem gereken bir husus varsa söyler misiniz?
3 gündür telefonuma Telegram'dan doğrulama mesajı geldi. Kod talep etmediyseniz bu mesajı önemsemeyin yazıyordu altında. Sabah baktım Telegram'dan mesaj gelmiş United States'ten Samsung Galaxy S10 giriş yaptı siz değilseniz çıkış yapın diye. Çıkışı yaptım sonra Telegram'a şifre koydum kimseye mesaj atılmamış sanırım şükür ki. Dikkat etmem gereken bir husus varsa söyler misiniz?
Kaspersky iyi değil mobilde, ESET Mobile Security indirip tarayın. Girdiğiniz sitelere de dikkat edin. Bilgisayarını varsa MalwareBytes programı ile tarama yapın. Ardından Emsisoft Emergency Kit ile Malware Taraması yapın. Hiç bir yere Telegram şifrenizi girdiniz mi? Şifreniz zayıf mı? Aynı şifreyi birden fazla hesapta kullanıyor musunuz?
Kaspersky iyi değil mobilde, ESET Mobile Security indirip tarayın. Girdiğiniz sitelere de dikkat edin. Bilgisayarını varsa Malwarebytes programı ile tarama yapın. Ardından Emsisoft emergency kit ile malware taraması yapın. Hiçbir yere Telegram şifrenizi girdiniz mi? Şifreniz zayıf mı? Aynı şifreyi birden fazla hesapta kullanıyor musunuz?
Girdiğim siteler burası Facebook Lite çoğunlukla. Bilgisayarımı taratırım ama telefondan kullanıyorum ben Android 11 sürümlü, ayrıca Telegram şifrem yoktu zaten yeni oluşturdum bu olaydan sonra.
Girdiğim siteler burası Facebook Lite çoğunlukla. Bilgisayarımı taratırım ama telefondan kullanıyorum ben Android 11 sürümlü, ayrıca Telegram şifrem yoktu zaten yeni oluşturdum bu olaydan sonra.
Tamamdır Mobilde ESET Mobile Security ile tarayın ("Derinlemesine" tarama yapın.) Bilgisayarda ise önce MalwareBytes ile tarama sonra ise Emsisoft Emergency Kit ile Malware Taraması yapın.
Tamamdır mobilde ESET Mobile Security ile tarayın ("derinlemesine" tarama yapın.) Bilgisayarda ise önce Malwarebytes ile tarama sonra ise Emsisoft emergency kit ile malware taraması yapın.
Ben Telegram kullanmadığımdan bilmiyorum vallahi hocam.