3 gündür telefonuma Telegram'dan doğrulama mesajı geldi. Kod talep etmediyseniz bu mesajı önemsemeyin yazıyordu altında. Sabah baktım Telegram'dan mesaj gelmiş United States'ten Samsung Galaxy S10 giriş yaptı siz değilseniz çıkış yapın diye. Çıkışı yaptım sonra Telegram'a şifre koydum kimseye mesaj atılmamış sanırım şükür ki. Dikkat etmem gereken bir husus varsa söyler misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Michael Scofield
Uzman
Girdiğiniz sitelere ve indirdiğiniz programlara dikkat edin bunun için Kaspersky uygulamasını indirebilirsiniz.
Bilgisayarınızı MalwareBytes ile taratın, virüs çıkmazsa sadece şifre değişmeniz yeterli olur.3 gündür telefonuma Telegram'dan doğrulama mesajı geldi. Kod talep etmediyseniz bu mesajı önemsemeyin yazıyordu altında. Sabah baktım Telegram'dan mesaj gelmiş United States'ten Samsung Galaxy S10 giriş yaptı siz değilseniz çıkış yapın diye. Çıkışı yaptım sonra Telegram'a şifre koydum kimseye mesaj atılmamış sanırım şükür ki. Dikkat etmem gereken bir husus varsa söyler misiniz?
Girdiğiniz sitelere ve indirdiğiniz programlara dikkat edin bunun için Kaspersky uygulamasını indirebilirsiniz.
Çarşamba günü Play Store üzerinden Kaspersky indirdim bir tarama yaptım temiz buldu cihazı Play Store dışından bir uygulama yüklemedim cihazıma.
Telefonunuzu Eset ile taratırsanız daha iyi olur.Çarşamba günü Play Store üzerinden Kaspersky indirdim bir tarama yaptım temiz buldu cihazı Play Store dışından bir uygulama yüklemedim cihazıma.
Bilgisayarınızı Malwarebytes ile taratın, virüs çıkmazsa sadece şifre değişmeniz yeterli olur.
Botlar ve web siteleri adı altında.
Ödeme ve teslimat bilgilerini temizle diye bir seçenek var.
Ne oluyor bu üstadım herhangi bir sorun teşkil eden bir şey mi şifre değiştirdikten sonra temizledim de. @Silinen üye
- Makaleler
- 19
Kaspersky iyi değil mobilde, ESET Mobile Security indirip tarayın. Girdiğiniz sitelere de dikkat edin. Bilgisayarını varsa MalwareBytes programı ile tarama yapın. Ardından Emsisoft Emergency Kit ile Malware Taraması yapın. Hiç bir yere Telegram şifrenizi girdiniz mi? Şifreniz zayıf mı? Aynı şifreyi birden fazla hesapta kullanıyor musunuz?Çarşamba günü Play Store üzerinden Kaspersky indirdim bir tarama yaptım temiz buldu cihazı Play Store dışından bir uygulama yüklemedim cihazıma.
Kaspersky iyi değil mobilde, ESET Mobile Security indirip tarayın. Girdiğiniz sitelere de dikkat edin. Bilgisayarını varsa Malwarebytes programı ile tarama yapın. Ardından Emsisoft emergency kit ile malware taraması yapın. Hiçbir yere Telegram şifrenizi girdiniz mi? Şifreniz zayıf mı? Aynı şifreyi birden fazla hesapta kullanıyor musunuz?
Girdiğim siteler burası Facebook Lite çoğunlukla. Bilgisayarımı taratırım ama telefondan kullanıyorum ben Android 11 sürümlü, ayrıca Telegram şifrem yoktu zaten yeni oluşturdum bu olaydan sonra.
- Makaleler
- 19
Tamamdır Mobilde ESET Mobile Security ile tarayın ("Derinlemesine" tarama yapın.) Bilgisayarda ise önce MalwareBytes ile tarama sonra ise Emsisoft Emergency Kit ile Malware Taraması yapın.Girdiğim siteler burası Facebook Lite çoğunlukla. Bilgisayarımı taratırım ama telefondan kullanıyorum ben Android 11 sürümlü, ayrıca Telegram şifrem yoktu zaten yeni oluşturdum bu olaydan sonra.
Ben Telegram kullanmadığımdan bilmiyorum vallahi hocam.Botlar ve web siteleri adı altında.
Ödeme ve teslimat bilgilerini temizle diye bir seçenek var.
Ne oluyor bu üstadım herhangi bir sorun teşkil eden bir şey mi şifre değiştirdikten sonra temizledim de. @Silinen üye
Tamamdır mobilde ESET Mobile Security ile tarayın ("derinlemesine" tarama yapın.) Bilgisayarda ise önce Malwarebytes ile tarama sonra ise Emsisoft emergency kit ile malware taraması yapın.
Ben Telegram kullanmadığımdan bilmiyorum vallahi hocam.
ESET ile tarama yaptım telefonu tehdit bulunamadı. Taramadan sonra ESET'i silsem olur mu üstat.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311