ebrar

Gelişen
Merhaba. Instagram hesabıma giriş yapamıyorum. SMS'ya da wp üzerinden onay kodu istiyor. Gönder diyorum gönderildi diyor ama kod bana 2 türlüde denedim gelmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250112_225249_131.webp
    IMG_20250112_225249_131.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 147
  • Screenshot_20250112-124036.webp
    Screenshot_20250112-124036.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olayı çok uzun zaman önce yaşadım, 1 hafta kod alamadım. En son çareyi uygulama verilerini temizledikten sonra vpn ile kod göndertince buldum.

Aynı olayı çok uzun zaman önce yaşadım, 1 hafta kod alamadım. En son çareyi uygulama verilerini temizledikten sonra VPN ile kod göndertince buldum.

Evet bu olay cihazın ve IP adresinin rate limit yemiş olmasından kaynaklanıyor. En sağlıklı yöntem mobil veri veya biraz beklemek. Eğer hiç olmuyor ise Instagram destek'e mail atarak bu işlemi hızlandırabiliyorsunuz.

Evet bu olay cihazın ve IP adresinin rate limit yemiş olmasından kaynaklanıyor. En sağlıklı yöntem mobil veri veya biraz beklemek. Eğer hiç olmuyor ise Instagram destek'e mail atarak bu işlemi hızlandırabiliyorsunuz.
Instagrama destek maili attım ama geri dönüşte olmadı 3 gün gecti aşırı sıkıldım yeni hesap açmakta istemiyorum mesajlsr benim için önemli bide hemen hemen 2 senelik hesabımm

Arkadaşın söylediği gibi VPN ile deneyebilirsiniz.

@ebrar

Doğrulama kodu gelmeyen mail adresiniz ile [email protected] adresine Merhaba @kullaniciadi kullanıcı adlı hesabımın doğrulama kodu gelmiyor, yardımcı olur musunuz tarzında İngilizce mail atınız.
Deneyeyim bi

Teşekkür ediyorum bendede şifre değişikliği kodu geliyor ama bu bilgileri onayla gelmiyor deneyecem
Oldumu sizinki

Son düzenleme: