Steam Hesabındaki hangi oyun oynanmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ssmih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 772
Kesinlikle Ryse Son of Rome öneririm 1 günde bitirilir.

Benim yaptığımı yap. Oyunlara bir bak. Göz gezdir. İçgüdüsel olarak seni bir şey çekecektir. Kendini daha yakın bulduğun. Onu oyna işte.

Hesaba çöpleri doldurmuşsun kanka. GTA 5 hariç çok iyi diyebileceğim bir oyun yok.
Steam dolara geçmeden önce alabildiğim kadar oyun almıştım büyük çoğunluğundan ben de pişmanım. Ama Batman, hitman serileri gibi serileri iyi ki almışım diyorum. Zaten konuşulmuş burada bu konu.
Resident Evil 7.
1 Hafta önce bitirdim ve en sevdiğim oyun serisi olabilir. Resident evil 8 aldığım zaman direkt ona devam edeceğim.

Herkese teşekkür ederim çok kişi yazmış tek tek teşekkür edemedim önerilerinizi dikkate alacağım.

Re fanıyım hocam ben bütün oyunları 4-5 kez oynamışımdır hatta re 2'yi tekrar indirdim 8. kez oynamak için.

Re fanıyım hocam ben bütün oyunları 4-5 kez oynamışımdır hatta re 2'yi tekrar indirdim 8. kez oynamak için.
Hocam ben de başlamayı düşünüyorum fakat çok fazla oyun ve remake olduğu için nereden başlasam bilemedim. Grafik olarak oynanabilecek düzeyde olan oyunlar arasında hangi sıralamayı izlemeliyim remake'ler dahil?

İndirimlerde üstüne biraz para koy DLC'ler ile beraber Witcher 3 al bence.

Bu sırayla oynayabilirsiniz hocam grafik olarak. Eski oyunları bende oynamadım sadece bu 5'ini oynadım defalarca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…