Detaylar
Kim cevapladı?ssmih
Çalışkan
Steam dolara geçmeden önce alabildiğim kadar oyun almıştım büyük çoğunluğundan ben de pişmanım. Ama Batman, hitman serileri gibi serileri iyi ki almışım diyorum. Zaten konuşulmuş burada bu konu.Hesaba çöpleri doldurmuşsun kanka. GTA 5 hariç çok iyi diyebileceğim bir oyun yok.
1 Hafta önce bitirdim ve en sevdiğim oyun serisi olabilir. Resident evil 8 aldığım zaman direkt ona devam edeceğim.
Herkese teşekkür ederim çok kişi yazmış tek tek teşekkür edemedim önerilerinizi dikkate alacağım.
Lessra
Başarılı
4 kere bitirdim harika oyun. Bitirdiğim ilk oyun olduğu için yeri bende hep ayrıdır. O zamanlarda banka hesabım, paparam falan yoktu tek çarem korsan oynamaktı korsan sayesinde bu oyunu bitirdim. Bir ara oyunu satın alıp tekrar bitirmeyi düşünmüyor değilim. Tavsiye ederim bende. Ekstra olarak Resident Evil 2 Remake, 4 Remake ve 8 Village tavsiye ediyorum.
Crysis, BF, BioShock, Batman gibi serilerden bu AAA oyunların kalitesini bekliyorsan zaten sorun sizdedir hocam. Benim saydıklarım da kendi segmentlerinde başyapıtlar.
Re fanıyım hocam ben bütün oyunları 4-5 kez oynamışımdır hatta re 2'yi tekrar indirdim 8. kez oynamak için.
Hocam ben de başlamayı düşünüyorum fakat çok fazla oyun ve remake olduğu için nereden başlasam bilemedim. Grafik olarak oynanabilecek düzeyde olan oyunlar arasında hangi sıralamayı izlemeliyim remake'ler dahil?Re fanıyım hocam ben bütün oyunları 4-5 kez oynamışımdır hatta re 2'yi tekrar indirdim 8. kez oynamak için.
Geraltın kılıcı
Üstün
İndirimlerde üstüne biraz para koy DLC'ler ile beraber Witcher 3 al bence.Merhaba, laptopu yeni almamla beraber yakın zamanda oyun oynamaya başladım. RDR2 ve Resident Evil bitirdim. Yeni bir oyuna başlamayı düşünüyorum (Mafia Definitive Edition olabilir) ve sizce hangi oyunu oynamalıyım? Ayrıca şu an yaklaşık 13 dolarım var, 4 gün sonra da Steam indirimleri başlayacağı için oyun alacağım, yine önerileriniz varsa bekliyorum.
Yusuf Kerem
Yetkin
GTA 4, GTA 5, Stardew Valley.
Lessra
Başarılı
Hocam ben de başlamayı düşünüyorum fakat çok fazla oyun ve remake olduğu için nereden başlasam bilemedim. Grafik olarak oynanabilecek düzeyde olan oyunlar arasında hangi sıralamayı izlemeliyim Remake'ler dahil?
Bu sırayla oynayabilirsiniz hocam grafik olarak. Eski oyunları bende oynamadım sadece bu 5'ini oynadım defalarca.
Silah var ve FPS oyunu işte çakma oluyormuş.Biri dünya savaşını anlatıyor biri uzaylılarla olan bir savaş hikayesine sahip. CoD çakması demenin sebebi ne? Silah tutup çatıştığın her oyun CoD çakması mı?
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-