Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Steam üzerinden bir Ubisoft oyunu satın aldım ancak oyunu çalıştırdığımda otomatik olarak benimle ilgisi olmayan bir Ubisoft hesabına giriş yapıyor.

Uygulamaya kendi Ubisoft hesabımla giriş yapsam bile, Steam üzerinden oyunu açınca tekrar farklı bir hesaba yönlendiriyor. Hesap bağlantısını koparma seçeneğini bulamadım.

Ubisoft desteğe yazdım fakat bana, alakam olmayan bu hesap için hesap kurtarma formu doldurmam gerektiğini söylediler.

Daha önce bu tarz bir durum yaşayan var mı? Nasıl çözüm buldunuz?

Çözüm
Güncelleme;
Ubisoft kesinlikle yardımcı olmamak için elinden geleni yaptı. Benden 2 ayrı ticket sürecinde defalarca hesap doğrulaması, ekran görüntüleri, mail onayları, faturalar vb. istediler ve hepsini sağladığım hâlde muhabbet başa sardı muhtemelen bir insanla değil yapay zeka ile vakit kaybettim.

Sonradan aklıma bir fikir geldi otomatik bağlanan Ubisoft hesabının kullanıcı adını platformlarda aratmaya başladım neticede çoğumuz her platforma aynı nickname ile oyun oynuyoruz. Steam'de bir hesap buldum ve ulaştım, hesap sahibi zamanında hesabımı paylaştığım eski bir arkadaşımmış muhtemelen bir oyunu oynarken giriş yapmış ve kalmış. Kendisiyle hallettik çözdük, sağ olsun yıllar sonra bile uğraştı yardımcı oldu.
Steam'e de yazacağım ama cevap alamayacağımı veya haftalar, aylar, yıllar sonra alacağımı bildiğim için öncelikle Ubisoft ile çözmeye çalışıyorum.
En son 2 yıl önce attığım destek mesajıma hala cevap gelmemişte :)

Bende arkadaşımın dediğini diyecektim. Genelde hemen cevap veriyorlar. 1 mailden zarar gelmez gönder gitsin hocam :).

Kendi hesabınıza bağlayın o zaman. Orada bağla yazmıyor mu?
Evet aslında arkadaş doğru söylüyor. Ubisoft üzerinden kendi hesabına girip Steam hesabını bağla dediğin de herhangi bir uyarı veriyor mu?
Ubisoft üzerinden bağlantı gerçekleştirilmiyor, Steam bağlantı seçeneklerinde yok maalesef.

Destek sonunda papağanlığı bırakıp bir şeyler yapıyor sanırım. Önce oyunun Steam üzerinden faturasını istediler ardından ana hesabımın bana ait olduğunu doğrulamak için doğrulama yolladılar, beklemedeyim.

Ubisoft üzerinden bağlantı gerçekleştirilmiyor, Steam bağlantı seçeneklerinde yok maalesef.

Destek sonunda papağanlığı bırakıp bir şeyler yapıyor sanırım. Önce oyunun Steam üzerinden faturasını istediler ardından ana hesabımın bana ait olduğunu doğrulamak için doğrulama yolladılar, beklemedeyim.

Bende var hocam.

Dosya Ekleri

• 1753883425094.webp
    1753883425094.webp
    33 KB · Görüntüleme: 46
Güncelleme;
Ubisoft kesinlikle yardımcı olmamak için elinden geleni yaptı. Benden 2 ayrı ticket sürecinde defalarca hesap doğrulaması, ekran görüntüleri, mail onayları, faturalar vb. istediler ve hepsini sağladığım hâlde muhabbet başa sardı muhtemelen bir insanla değil yapay zeka ile vakit kaybettim.

Sonradan aklıma bir fikir geldi otomatik bağlanan Ubisoft hesabının kullanıcı adını platformlarda aratmaya başladım neticede çoğumuz her platforma aynı nickname ile oyun oynuyoruz. Steam'de bir hesap buldum ve ulaştım, hesap sahibi zamanında hesabımı paylaştığım eski bir arkadaşımmış muhtemelen bir oyunu oynarken giriş yapmış ve kalmış. Kendisiyle hallettik çözdük, sağ olsun yıllar sonra bile uğraştı yardımcı oldu.

Çözüm